PING Helsinki Business Festival tarjoaa jokaiselle markkinoijalle työkaluja oman tekemisen kehittämiseen

PING Helsinki Business Festival on Pohjoismaiden johtava sisältömarkkinoinnin tapahtuma, jonka kattava seminaariohjelma tarjoaa katsauksen sisältömarkkinoinnin tulevaisuuteen ja trendeihin sekä konkreettisia case-esimerkkejä ja vinkkejä yrityksen liiketoiminnan kasvattamiseksi sisältöjen avulla. Tapahtuman sisältö on suunnattu liiketoimintajohtajille, markkinointipäättäjille ja digimaailman vaikuttajille.

Kansainvälisten keynotepuheenvuorojen lisäksi tapahtuma tarjoaa käytännön valmennusta esimerkiksi virtuaaliympäristöjen hyödyntämiseen tulevaisuudessa sekä livevideoiden tekemiseen. Business Festivalin osallistujat saavat valita 20 eri workshopvaihtoehdosta kaksi itseään eniten kiinnostavaa. Workshopien, kuten koko tapahtuman, teemat ovat tulevaisuus, vaikuttavuus, vastuullisuus, luovuus ja herkku ja ne jakautuvat neljään eri ohjelmatyyppiin; Master Classiin, joka on yleisöä osallistava asiantuntijaluento, Cases-sessioon, jossa kuullaan kolme erilaista menestyksekästä case-esimerkkiä nimetyn teeman alta, Do it yourself -sessioon, jossa osallistuja pääsee itse tekemään ja Q&A-osuuteen, jossa keskustellaan ja haastatellaan kiinnostavia henkilöitä.

Kaikki jo julkaistut workshop-otsikot löydät PING Helsinki Business Festivalin nettisivuilta. Tapahtuma järjestetään 28.4.2017 Clarion Hotel Helsingissä. Varaa lippusi heti!