PING Helsinki Business Festivalissa maailman johtavat sisältöjen tekijät ja suunnittelijat

PING Helsinki Business Festival on Pohjoismaiden johtava sisältömarkkinoinnin tapahtuma, jonka kattava seminaariohjelma tarjoaa katsauksen sisältömarkkinoinnin tulevaisuuteen ja trendeihin sekä konkreettisia case-esimerkkejä ja vinkkejä yrityksen liiketoiminnan kasvattamiseksi sisältöjen avulla. Tapahtuman sisältö on suunnattu liiketoimintajohtajille, markkinointipäättäjille ja digimaailman vaikuttajille.

Vuoden 2017 tapahtuma järjestetään 28.4. Clarion Hotel Helsingissä Helsingin Jätkäsaaressa. PING Helsinki Business Festivalissa pääset kuulemaan kansainvälisiä huippunimiä, joita muuten ei Suomessa nähdä.

Mukana ovat esimerkiksi 6,4 miljoonan tilaajan huipputubettaja Casey Neistat, joka avaa PING Helsingissä tarinankerronnan vaikutusta liiketoimintaan. Miten yksittäisistä ideoista on rakennettu miljoonabisnes ja saako täydellisestä kiinnostavaa? Lisäksi yksi maailman vaikutusvaltaisimmista sisältömoguleista, Ann Handley, käy läpi vuoden 2018 sisältötrendejä. Mitä täytyy tietää, jotta voi koukuttaa seuraajansa myös ensi vuonna ja millaiset sisällöt silloin koukuttavat?

Muina puhujina kuullaan mm. Maailman johtava tietoturva-asiantuntija Mikko Hyppönen, työelämän murrosta avaava futurologi Ilkka Halava ja omalla tarinallaan inspiroiva sisututkija Emilia Lahti.

Lue lisää PING Helsinki Business Festivalista ja osta liput: http://www.pingfestival.fi/