Perjantai 17.10.2014 klo 8.30-10.30 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Markkinoinnin muutos pakottaa markkinoijat muuttamaan totuttuja toimintamalleja ja rakenteita. Datan jalostaminen tiedoksi ja edelleen näkymyksiksi on pohjana tuloksellisille kasvustrategioille. Luotujen näkemysten hyödyntäminen tiedolla johtamisen prosessissa on avain jatkuvaan optimointiin, markkinoinnin sisältöjen reaaliaikaiseen kehittämiseen, koko ajan pienemmille kohdesegmenteille tehtävään markkinoinnin suunnitteluun sekä kilpailuetua tuovaan tuote- ja palvelukehitykseen.

Agendalla mm. markkinionnin must win battles 2015
* Asiakkuuksien kehittäminen markkinoinnin selkärankana
* Datavarannot markkinoinnin johtamisen tukena
* Digirevoluutio myynnin draiverina: markkinoinnin automaatio ja kivijalka-asiakkuuksien digitalisoituminen
* Markkinoinnin vaikuttavuuden mittaaminen datakaudella

Esiintyjinä ovat Tomi Härmä ja Sakari Forslund Dagmarista, joka on vuonna 1973 perustettu Salomaa Groupin omistama kansainvälisistä ketjuista riippumaton markkinointiviestintäalan yritys.

Tomi Härmä toimii Dagmarissa asiakkuusjohtajana. Hän on vastannut yli 10 vuoden ajan Suomen ykkösbränditalojen kanssa datan jalostamisesta asiakasymmärrykseksi ja asiakasymmärryksen jalostamisesta kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Sakari Forslund on asiakkuusmarkkinointiin erikoistunut strateginen suunnittelija. Forslundilla on yli 10 vuoden kokemus asiakkuuksien johtamisesta ja hoitomallien rakentamisesta TeliaSoneralla. Viime keväästä hän on ollut Dagmarin asiakkaiden käytettävissä asiakkuuksien analysointiin ja johtamiseen sekä markkinoinnin automaatioon liittyvissä projekteissa.

Tilaisuus on maksuton markkilaisille mutta edellyttää ilmoittaututumista etukäteen.
Osallistujamäärä on rajattu. Aamukahvitarjoilu.