Sisältömarkkinointi, CRM, markkinoinnin automaatio ja verkon rooli liiketoiminnassa ovat kaikki aiheita, joista tänä vuonna on keskusteltu alalla runsaasti ja joista markkinointiväen on ymmärrettävä yhä enemmän.

Suhde2013 puolipäiväseminaarissa ymmärrystään jakavat asiantuntijat ovat tehneet näitä asioita jo vuosia. Tule kuulemaan napakka tietopaketti, joka auttaa sinua toteuttamaan tehokkaampaa markkinointia paremmin asiakkaitasi palvellen.

Johnas Liljegren, Facebook ja Lassi Miettinen, Dagmar:
MITEN SOSIAALISEN MEDIAN AVULLA RAKENNETAAN KESTÄVIÄ ASIAKASSUHTEITA
Johnas Liljegren on sosiaalisen median strategi ja kaupallisesti vastuussa Suomen Facebookista. Seminaarissa hän valottaa miten CRM:n hyödyntäminen business strategiassa auttaa kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa ja sitouttamaan asiakkaita Facebookin lisäksi myös muissa verkkokanavissa.

Vuoropuhelua Johnaksen kanssa käy Dagmarin digistrategi Lassi Miettinen, joka on yksi keväällä 2013 julkaistun ”Social CRM – Mitä se on käytännössä – white paperin” kirjoittajista.
Muita puhujia seminaarissa ovat Tommi Pelkonen, Google ja JP Virtanen, Avaus sekä Ida Hakola, Vapa Media.

Osallistujien kesken arvotaan jopa 2000 euron arvoinen Markkinointi-instituutin kurssi!
Kaikkien seminaariin osallistujien kesken arvotaan Markkinointi-instituutin vapaavalintainen jopa 2000 euron arvoinen kurssi markkinoinnin ja viestinnän osaamisalueilta.

KATSO OHJELMA, HINNAT JA ILMOITTAUDU! 

Yhteistyössä:

Itella2013.jpg        Markinst_logo_netti-pieni.jpg

Tilaisuuden järjestää MARK Kustannus Oy/MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmä