MARK ryhmät sekä toimisto järjestävät maksuttomia jäsentilaisuuksia pitkin vuotta. Tilaisuudet kestävät 1,5-2 tuntia ja niissä on ajankohtaisen asiaohjelman lisäksi usein järjestetty myös tarjoilua, joten tilaisuuksiin on ilmoittauduttava etukäteen. Tilaisuudet on tarkoitettu MARK:in henkilöjäsenille.

Hyödy MARK jäsenyydestäsi ja osallistu jäsentilaisuuksiin:

4.11. MARK Viestintäryhmä: Vierailukohteena Bukowski

7.11. MARK Savo: Tuubin täydeltä asiaa – esiintyjänä Googlen Tommi Pelkonen. Tilaisuuden aluksi on MARK Savon vuosikokous

8.11. MARK Tampere: Markkinoinnin uusi tarkoitus on auttaminen – puhujana on Jarkko Kurvinen, Plutoni Oy.

12.11. ADA-aamu: Digimarkkinoinnin kuolema 2013 – esiintyjinä Juho Jokinen, Dingle ja Ville Tolvanen.

22.11. MARK Aamuteema: Markkinoinnin integraatio Puhujina ovat Pasi Sillanpää ja Markku Vierula. Tilaisuus MARK:in toimistolla.

26.11. MARK Viestintäryhmä: Vierailukohteena YLE – opastettu YLE-kierros Helsingin Pasilassa. Tilaisuuden aluksi on MARK Viestintäryhmän vuosikokous.

28.11. MARK Aamuteema: Työ muutoksessa – tilaisuus järjestetään Suomalaisen Työn Liitossa ja puhujina ovat Tero Lausala ja Jokke Eljala.

HUOM! Mikäli sinulle sattuisi tulemaan este ilmoittautumisen jälkeen, niin ole ystävällinen ja lähetä peruutusviesti MARK:in toimistolle (info@mark.fi ). Useimpiin tilaisuuksiin on jonossa paikkaa kärkkyviä.