MARK Tehoaamu ovat tehokas aamupäivän koulutustilaisuus, joka alkaa klo 8.30 aamukahvilla ja päättyy klo 12.00 mennessä. Tilaisuudet pidetään Helsingissä MARK:in toimistolla Fabianinkadulla. Tehoaamut ovat maksullisia ja edellyttävät ilmoittautumista etukäteen. Osallistujamäärä on rajattu.

29.9. 30 vinkkilä – jaa sisältöjäsi tehokkaammin ja varmista, että yrityksesi huomataan
* Lena Halen, sisältöstrategi ja viestintäkonsultti, Contenta Oy

Monelle on jo selvää, että sisällön tarjonta palvelevassa ja kiinnostavassa muodossa, on tehokas tapa rakentaa omaa asiantuntijuutta ja houkutella kohderyhmä yrityksen omiin kanaviin ja loppupeleissä hankkia liidejä. Mutta hyvän sisällön tuotanto on vain puolet totuudesta. Jos kukaan ei näe sisältöäsi, sillä ei ole mitään merkitystä, eli yhtä tärkeää on, että
• jaat tekemäsi sisältöä oikeisiin kanaviin
• sisältösi löydetään.
Vasta silloin voit saavuttaa tärkeimmän tavoitteesi: saada ihmiset tulemaan verkkosivuillesi ja jättämään kontaktitietonsa. MARK Tehoaamun koulutus auttaa sinua löytämään uusia tapoja sisältöjen jakamiseen niin, että kohderyhmäsi huomaa yrityksesi yhä varmemmin.
Ilmoittaudu tästä >>>

4.10. PowerPoint kikat ja konstit -kurssi
* Petri Manu, Mikrokoulutus Pro Oy

Kurssilla opit muuttamaan tekstipitoisen esityksen visuaalisemmaksi ja vaikuttavammaksi. Lisäksi saat paljon vinkkejä myös muun PowerPoint-materiaalin tuottamiseen.
Kurssilla käytetään erittäin selkeää kurssimateriaalia, josta asiat on helppo palauttaa mieleen. Saat myös listan maksuttomista ja edullisista Internet-sivustoista mediatiedostojen ja ideoiden saamiseksi PowerPoint-esityksiin. Kurssilla käytetään omaa tietokonetta.
Kurssi sopii PC-version 2010, 2013 ja 2016/365 käyttäjille sekä Macin 2016/365 käyttäjille. Osallistujien nykyiseksi osaamiseksi riittää kokemus valmiiden PowerPoint-esitysten muokkaamisesta.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset >>>