MARK:in tehtävänä on edistää jäsenten menestymistä tukemalla jäseniä työssään ja antamalla heille hyödyllistä tietoa ja kontakteja.

MARK Tehoaamut ovat nimensä mukaisesti tehokkaita aamupäiväseminaareja, jotka järjestetään MARK:in toimistolla Helsingissä.
* Tilaisuudet alkavat klo 8.30 aamukahvitarjoilulla
* Esitykset alkavat klo 8.45. Tilaisuudet päättyvät viimeistään klo 11 mennessä.
* Tilaisuuksien osallistujamäärä on rajattu, joten varaa paikkasi ajoissa.

MARK Tehoaamun osallistumismaksu (sis. ohjelman ja kahvitarjoiluin):
* MARK henkilöjäsenet 49 € + alv
* muut osallistujat 125 € + alv

Huom!
Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan viikkoa ennen tilaisuutta tai myöhemmin, peritään 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan etukäteen eikä saavu paikalle, peritään koko osallistumismaksu.

SYYSKUUN TEHOAAMUT:

10.9. Vaihtoehtoinen markkinointi

Ivana Helsinki on toteuttanut markkinointiviestinnässään ja brändin rakennuksessaan perustamisestaan vuodesta 1998 asti hyvin vaihtoehtoisen markkinoinnin periaatteita. Tämä pitää sisällään mm. Kalliossa sijainneen itsepalvelukaupan, vuoden art space projektin New Yorkissa, Jollaskoti projektin, yhteistyön pornotähti Nina Hartleyn kanssa, lukuisat taideprojektit, joista uusimmat ovat käsintehtyjä 16 mm filmejä.

Näistä ja muusta Ivana Helsinki ideologiasta kertoo suunnittelija, muotoilija, taiteilija, elokuvantekijä ja yrittäjä PAOLA SUHONEN. Hänen tunnetuin työnsä on IVANAhelsinki taidebrändi, joka on seitsemässätoista vuodessa kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi merkiksi.
Ilmoittautuminen 4.9. mennessä! 

 

11.9. Engineering Strategic Differentiation  

Case 1: Re-positioning to bridge a generatioin change
Case 2: Re-launching a services business to drive growth

Speakers
Michael Sherain and Mark Ronan are co-founders and partners at Quadric, a strategic positioning, brand and marketing consultancy that helps international companies increase differentiation and drive growth.

Industry-leading companies focus on differentiating themselves in surprisingly simple ways. In the first part of the seminar Sherain and Ronan will give you the background, and help you translate insights from the positioning strategies of leading companies into practical tools. In the second part, they will use Nordic examples and share the cases of two engineering lead companies, and how each is building strategic differentiation with long-term relevance.

Ilmoittautuminen 7.9. mennessä!

18.9. Pelillisyydellä tehoa verkkokauppojen myynninedistämiseen

Voiko pelillisyys olla tehokasta myynninedistämistä? Millainen rooli pelillisyydellä on verkkokaupan konversiossa? Miten pelillisiä elementtejä voidaan sisällyttää konversiopolkuun?

Markkinointijohtaja LAURA LAAMANEN Rapid Campaignilta kertoo kuinka verkkokauppiaat ovat ottaneet pelilliset elementit osaksi verkkokauppaa. Laura esittelee tuoreita case esimerkkejä siitä, miten pelillisin promootioin on voitu parantaa ostokonversiota, ostoskorin kokoa ja nopeuttaa päätöksentekoa verkkokaupassa.

Ilmoittautumiset 14.9. mennessä!

29.9. Hinnoittelun psykologiaa

Hinta on hyvä – musta tuntuu. Miten ostaja näkee hinnan ja reagoi hinnan muutoksiin? Tunteiden vaikutus hinta-arvioon.
Hinnoittelu on yksi tärkeimmistä yritysten markkinointipäätöksistä. Jo pienellä hinnan muutoksella voi olla suuri merkitys yrityksen tulokseen. Perinteisesti yritykset miettivät hinnoittelupäätöksiä tehdessään kuluja ja tuotteen/palvelun arvoa. Sen lisäksi yritysten pitäisi ymmärtää miten asiakkaat muodostavat hintamielikuvan, miten hintoja prosessoidaan ja miten asiakkaat reagoivat eri hintapäätöksiin. Hinnoitelun psykologia laajentaa ja useissa tapauksissa myös kyseenalaistaa perinteiset hinnoittelustrategiat.

OUTI SOMERVUORI on post-doc tutkija Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen tutkimuskohteensa on hinnoittelu ja erityisesti hinnoittelun psykologinen näkökulma.

Ilmoittautuminen viimeistään 25.9. mennessä!

 

MARK Tehoaamut järjestää MARK Kustannus Oy/MARK Suomen Markkinointiliitto.