MARK Aamuteemat ovat maksuttomia tilaisuuksia MARK:in jäsenille. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen kuhunkin tilaisuuteen. Helsingissä tilaisuudet pidetään MARK:in toimistolla Fabianinkadulla. Tilaisuudet alkavat klo 8.30 ja päättyvät klo 10.30 mennessä. Aamukahvitarjoilu.

Syyskuussa aloitetaan näin:

8.9. Mainonta on tunnetta ja myynti järkeä
* Pasi Sillanpää, COO, Kommunikaatiotoimisto Kuudes Aisti Oy

Markkinoinnin murros ei ole muuttanut ainoastaan asiakkaiden ostoprosessia. Se on muuttanut myös asiakkaiden tapaa ajatella. Tunteilla on hankinnoissa yhä suurempi merkitys. Tunteita puolestaan ruokitaan tarjoamalla oikea yhdistelmä faktaa ja inspiraatiota.
Miten markkinoinnin ja myynnin pitää toimia yhdessä, jotta tunnejäljestä tulee mahdollisimman vahva? Kuinka järki toimii tunteiden vahvistajana ja miksi innostamista ei saa jättää myynnin harteille?
Ilmoittaudu tästä >>> 

_  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  _  

14.9. Kilpailukykyä ja johtamishaasteita – digitalisaation kahdet kasvot
* Marko Luhtala, digitalisaation toteuttaja

Yritykset ovat heränneet huomaamaan, että aidon kilpailukyvyn saavuttaminen digitalisaation avulla ei ole teknologiaprojekti vaan johtamishaaste. Miten tunnistan toimialamurroksen, miten johdan uutta ja nykyistä liiketoimintaa rinnakkain, miten tekoäly vaikuttaa organisaatiooni – ovat esimerkkejä relevanteista kysymyksistä, joihin yritysten johto etsii tänä päivänä vastauksia.
Digitaalisen talouden kuusi johtamishaastetta ja miten niihin voi vastata. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan.
Ilmoittaudu tästä >>>