Tammikuun Täräys Tennispalatsissa viime torstaina 19.1. nostatti suomalaista markkinointia, joka elää uutta myötätuulen nousukautta. Siksi Markkinointia –hankkeen kummitäti, Anne Korkiakoski ei ollut itse läsnä, koska oli matkoilla, mutta tavallaan hän oli paikalla, koska koko salin verran yleisöä antoi hänelle aplodit kiitoksena upeasta työstä markkinoinnin asian edistäjänä. Suomessa ymmärretään yhä paremmin, että markkinointi on hyödyllistä kaikille. Se luo hyvinvointia.

Suomalaisen markkinointiviestinnän huippua nostatettiin myös palkitsemalla Kultajyvä-kilpailun 2016 parhaimmisto. Tämä kiteyttämiskilpailu on enemmän kuin tarpeen aikana, jolloin viestien kohina on kovempaa kuin koskaan. Tarvitaan selkeää, mielenkiintoista ja puhuttelevaa markkinointiviestintää, jotta yhteys asiakkaaseen syntyy ja elää. Kultajyvät voittivat Vepsäläisen Stadion-istuinten lanseeraus, jossa yhteistyötä tekivät Hasan & partners ja Cassius sekä Metsä Woodin ”Why Not Wood”, joka on niinikään Hasan & partnersin käsialaa.
Kisan shortlistan työt näet Kultajyvä-lehdestä, joka jaettiin eilen Kauppalehden välissä ja jaetaan ensi perjantaina M&M-lehden välissä.
Palkitut työt löytyvät tästä >>>

MARK:in Iskulausetoimikunta valitsi Vuoden Iskulauseeksi Jyväskylän ammattiopiston logistiikka-alan koulutuksen sloganin ”Teille töihin”.

Ansioistaan sekä MARK:in rivijäsenenä että aktiivisena johtoryhmätyöskentelijänä vuoden MARKkilaiseksi valittiin Maarit Mattila, joka on tällä hetkellä MARK Viestintäryhmän puheenjohtaja.

 

Vuoden Markkinointiteko on Markkinointi & Mainonta –lehden toimituksen ja MARK:in yhdessä valitsema huomionosoitus. Nyt valinta palkinnon sai kauppaketju Tokmanni, joka on panostanut hienosti sekä liiketoimintansa että brändinsä kasvuun ja kehitykseen. Tokmanni osaltaan osoittaa, miten markkinointi voi vaikuttaa sekä isossa mittakaavassa että päivittäisessä toiminnassa, kun se on kiinteä osa koko liiketoimintaa.