Onko markkinointistrategiaasi kirjattu yhteistyö somevaikuttajien tai bloggaajien kanssa, mutta et ole aivan varma, mistä aloittaa? PING Helsinki Business Festival tarjoaa ratkaisun ongelmaasi!

Tapaa Suomen vaikutusvaltaisimmat somettajat PING Helsinki Business Festivalissa

PING Helsinki Business Festival on Euroopan suurin sisältömarkkinoinnin tapahtuma. Se kokoaa Helsinkiin sisältöjen ja markkinoinnin kansainväliset huippuosaajat Ann Handleystä Casey Neistatiin 28.4.2017. Mukana PING Helsinki Business Festivalissa on myös 190 Suomen vaikutusvaltaisinta sisällöntuottajaa.

Mukaan valitut sisällöntuottajat ovat luotettavia ja ammattimaisia tekijöitä, joiden kanssa verkostoituminen kannattaa. Mukana ovat huippunimet kaikilta aloilta. Esimerkiksi yksi Suomen ensimmäisistä ammattibloggaajista Jenni Rotonen (Pupulandia), kansainvälisesti huippumenestynyt Hydraulic Press Channel ja ruokataiteilija Jenni Häyrinen (Liemessä) ovat mukana keskustelemassa sisältömarkkinoinnin tulevaisuudesta.

PING Helsingin tavoitteena on törmäyttää sisältöjen ostajat ja tekijät ja edistää heidän välistään vuoropuhelua. Koukuttavilla, kohderyhmän tuntevilla sisällöillä voidaan tehdä merkittävää tulosta, sillä kaupallisilla kampanjoilla on merkittävä vaikutus somevaikuttajien ostokäyttäytymiseen.

Katso täältä kaikki mukana olevat somevaikuttajat ja lunasta MARKin jäsenille tarjoitettu alennushintainen lippu 490€ tapahtumaan!