Alkuvuodesta tarjolla olevat MAKSUTTOMAT MARK-tilaisuudet:

* TAMMIKUUN TÄRÄYS 21.1.
Palkintosadetta MARK jäsenillassa: Kultajyvä-palkintojen jako, Vuoden Markkilainen, Vuoden Iskulause, Vuoden Markkinointiteko sekä illan päätteeksi kotimainen uutuusleffa ennakkonäytöksenä.

* Asiakkuusmarkkinoinnin aamu: Miten ostaja löytää myyjän verkossa? Digitaalinen löytöretki asiakaskohtaamiseen.
Alustajana Consept Strategist Jouni Koistinen Zeeland Family Oyj.

* MARK Aamuteema: DIGIMAAILMAN TEKIJÄT, OSAAJAT JA HAASTEET 12.2.
Digimaailmassa parhaat tekijät valitsevat tehtävänsä, palkkansa ja seuransa. Aamuteemassa puhutaan digimaailman tekijöistä, osaajista ja heidän haasteistaan.

Yllä oleviin tilaisuuksiin on vielä paikkoja jäljellä. Tilaisuudet ovat maksuttomia MARK:in jäsenille mutta edellyttävät ilmoittautumista etukäteen.

 

MAKSULLISET MARK Tehoaamut:

* Vaikuttavan PowerPoint-esityksen luominen ja tallentaminen videoksi 16.2.
Kurssilla opit rakentamaan tehokkaamman ja vaikuttavamman esityksen ja hyödyntämään grafiikkaa havainnollistamisessa. Opit myös tekemään esityksestäsi videon PowerPointin työkaluilla.

* Blogimarkkinointi 18.2. 
Syväsukellus sisältömarkkinoinnin maailmaan blogien kautta. Kouluttajana Inna-Pirjetta Lahti, Kohtaamistoimisto Innastus.

* Excelin Pivot-raportointi 1.3.
Käytätkö isoja tai jopa valtavia tietomääriä Excelissä? Pivot-toiminnon avulla opit luomaan raportteja ja analysoimaan Exceliin tuotua dataa.

* Stop Manipulating, Start influencing 4.3.

Tilaisuuksiin on MARK:in jäsenille jäsenetuhinnat. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Huomioithan myös tilaisuuskohtaiset peruutusehdot.

Tulevia tapahtumia löytyy MARK tapahtumakalenterista >>>

TERVETULOA!