Keskiviikko 6.4.2016 klo 8.30-16.30 Helsinki
(paikka tarkentuu lähempänä)

Koulutus tarjoaa kattavan näkymän EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen uudistamiin tietosuojahaasteisiin. Koulutuksesta saat välineitä tietosuojan haltuunottoon ja kehittämiseen kuluttajaliiketoiminnassa.

Opit tärkeimmät asiat kuluttaja-asiakkaiden henkilötietojen käsittelystä nykyisen ja tulevan lainsäädäntökehikon mukaan sekä saat käytännön ohjeita tietosuojatoiminnan kehittämiseen. Koulutuksessa huomioidaan johdonmukaisesti vaatimukset toiminnan kehittämiselle kahden vuoden siirtymäaikana, jolloin sovelletaan edelleen henkilötietolakia, mutta valmistaudutaan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin.

Jos osallistut työssäsi asiakastietojen käsittelyyn, asiakastietojen käsittelyn kehittämiseen tai henkilötietoihin liittyvään päätöksentekoon, tarvitset tämän koulutuksen tiedot.
Koulutus on tarkoitettu erityisesti verkko- ja mobiilipalveluita kuluttajille tarjoavien yritysten liiketoiminnasta, tietojärjestelmistä, tietoturvallisuudesta ja lakiasioista vastaaville asiantuntijoille, asiakaspalvelijoille ja johtajille.

Kouluttajana on OTK, KTM, European Privacy Seal Legal Expert MARKUS SALMINEN, Lex-Dialog Oy.

MARK:in jäsenille osallistumismaksu 495 € + alv. Normaali osallistumismaksu 595 € + alv.

Ohjelma ja ilmoittautumistiedot >>>>  MUISTA mainita ilmoittautuessasi lisätiedoissa MARK-etu!

Tilaisuuden järjestäjä on TIVIA ry