ASA-aamu tiistaina 13.5.: VIDEO JYRÄÄ
Aamulla Suoraa Asiaa eli ASA-aamussa toukokuussa on aiheena videot, joiden hyödyntäminen osana asiakkuusmarkkinointia kasvaa vahvasti. 
”Videot ovat nyt verkon suosituinta sisältöä ja keskeinen osa yritysten menestyksekästä digitaalista läsnäoloa ja markkinointia”, toteaa ASA-aamun esiintyjä Viestintätoimisto Myyn toimitusjohtaja Jukka Peltonen.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
___________________________________________________________________________________

Vierailukohteena tiistaina 13.5.: MAINONNAN EETTINEN NEUVOSTO
Tule kuulemaan mainonnan eettisen neuvoston viimeaikaista käytäntöä siitä, milloin mainos on hyvän tavan vastainen. Alastomuus, väkivalta, alaikäiset – mitä muuta tulee ottaa huomioon, kun arvioidaan mainonnan hyvää tapaa? 
Mainonnan eettisen neuvoston sihteeri Riina Hero valottaa suuntaviivoja arvioinnille ja kertoo, mitä uusia haasteita digiympäristö tuo tullessaan. Mukaan vierailulle mahtuu 25 markkilaista.
Ilmoittautumiset 5.5. mennessä. Tilaisuuden järjestää MARK Juristipiiri.
Ilmoittaudu mukaan
___________________________________________________________________________________

MARK Viestintäryhmän vierailukohteena 20.5. RITARIHUONE
Viestintäryhmä kutsuu markkilaisia aateliston ja ritariston yhteiseen olohuoneeseen. Opastetun vierailun aikana nähdään historiallisesti merkittävä ja näyttävä talo taideteoksineen. Muutama markkilainen vielä mahtuu mukaan tutustumaan tarinoiden taloon.
Lue lisää