MARK jäsentilaisuudet on tarkoitettu MARK:in henkilöjäsenille. Ne ovat  maksuttomia jäsentilaisuuksia mutta edellyttävät ilmoittautumista etukäteen. Osaan tilaisuuksista on rajattu osallistujamäärä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa mukaan.

 

Tulossa tiistaina 6.5. Mielipidejohtaja -kirjan lanseeraus Talentumissa!
http://www.mielipidejohtaja.fi/
__________________________________________________________________________________

Tiistaina 13.5. ASA-aamu: VIDEO JYRÄÄ
Postin auditorio, Postikuja 1 C, Helsinki

Aamulla Suoraa Asiaa eli ASA-aamussa toukokuussa on aiheena videot, joiden hyödyntäminen osana asiakkuusmarkkinointia kasvaa vahvasti. 
”Videot ovat nyt verkon suosituinta sisältöä ja keskeinen osa yritysten menestyksekästä digitaalista läsnäoloa ja markkinointia”, toteaa ASA-aamun esiintyjä Viestintätoimisto Myyn toimitusjohtaja Jukka Peltonen.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
___________________________________________________________________________________

Tiistaina 13.5. MAINONNAN EETTINEN NEUVOSTO
Tule kuulemaan mainonnan eettisen neuvoston viimeaikaista käytäntöä siitä, milloin mainos on hyvän tavan vastainen. Alastomuus, väkivalta, alaikäiset – mitä muuta tulee ottaa huomioon, kun arvioidaan mainonnan hyvää tapaa? 
Mainonnan eettisen neuvoston sihteeri Riina Hero valottaa suuntaviivoja arvioinnille ja kertoo, mitä uusia haasteita digiympäristö tuo tullessaan. Mukaan vierailulle mahtuu 25 markkilaista.
Ilmoittautumiset 5.5. mennessä. Tilaisuuden järjestää MARK Juristipiiri.
Ilmoittaudu mukaan
___________________________________________________________________________________

MARK LAHTI keskiviikkona 14.5.:
Asiakas strategiaan ja strategia näkyväksi toiminnaksi asiakkaalle
Tule kuulemaan, kuinka asiakas rockaa strategiassa ja miten koko jengi saadaan siitä  innostumaan. Case Caverion Suomi – miten se kaikki tehtiin, ja miten se on tehtävissä missä tahansa organisaatiossa.

Asiantuntijana on Pia Rautakorpi, joka on rakentanut asiakkuuksia eri rooleissa aina startupeista kansainvälisiin pörssiyhtiöihin.
Lue lisää
__________________________________________________________________________________

MARK Viestintäryhmän vierailukohteena 20.5. RITARIHUONE
Viestintäryhmä kutsuu markkilaisia aateliston ja ritariston yhteiseen olohuoneeseen. Opastetun vierailun aikana nähdään historiallisesti merkittävä ja näyttävä talo taideteoksineen. Tervetuloa tutustumaan tarinoiden taloon.
Lue lisää