Tänä vuonna Eurobestin isäntämaana toimii ensimmäistä kertaa Helsinki. Eurobest tulee Helsinkiin 1.-3.12. Parhaat työt, kirkkaimmat ideat, suurimmat näkemykset sekä mantereen laajin kattaus luovuuden ammattilaisia. Tule kokemaan Eurobest – maailman suurin eurooppalainen luovuuden festivaali.

Kolmipäiväisen festivaalin ohjelmaan Finlandia-talossa kuuluu inspiroivia puheenvuoroja, keskustelutilaisuuksia ja muita kiinnostavia tapahtumia. Eurobest huipentuu palkintojenjakogaalaan, jossa palkitaan Euroopan parhaita markkinoinnin ja mainonnan töitä.

Osta pääsylippusi tai ilmoita työsi Eurobestiin osoitteessa eurobest.com
Seminaari-ilmoittautuminen on jo käynnissä. Tiedot ilmoittautumisesta, kilpailutöitä koskevat säännöt ja ohjeet niiden ilmoittamiseen löytyvät osoitteesta eurobest.com

Muista hyödyntää nopean tilajaajan etu!
Säästät pääsylippusi hinnasta 100 euroa, kun toimit ennen 26.9.

Eurobest on perustettu vuonna 1988. Se on Euroopan suurin vuosittainen markkinointifestivaali, joka kokoaa luovan alan huiput yhteen. Vuodesta 2008 Mainoskilpailu on ollut osa kahden ja puolen päivän mittaista seminaaria, jonka ohjelma sisältää tuoreita mainosalan aiheita. Mainoskilpailussa on 16 eri kilpailusarjaa.
Eurobest-festivaalin järjestää Lions Festivals, joka on myös Cannes Lionsin takana. Kärkimedia on Suomen virallinen Cannes Lions & Eurobest -edustaja.