Innokampus on yhteiskuntahanke, jonka tavoitteena on aktivoida ja ohjata maamme 1,2 miljoonaa opiskelijaa koko suomalaisen yhteiskunnan yhteisen menestyksen rakentamiseen.

Tällä hetkellä Innokampus on aktivoinut toimintaan jo 156.000 nuorta. Se tarjoaa nuorille väylän tuottaa ja jalostaa ideoita, tuotteistaa keksintöjä sekä löytää uudella tavalla opiskelu-, harjoittelu- ja työpaikkoja. Se on mukana myös Vastuullinen kesäduuni –projektissa. Hankkeen kummina toimii pääministeri Alexander Stubb.

Innokampus etsii nyt eri alojen asiantuntijatukiverkostoonsa uusien tuote- ja palveluinnovaatioiden markkinoinnin kokenutta asiantuntijaa.
Nyt tarvitaan sujuvasanainen ”leijona” Tartu Ideaan -joukkuekisan finaalin tuomaristoon arvioimaan nuorten ideoita ja niiden pitchauksia tammikuussa 2016.
Lisäksi toimisit mentorina voittaneelle joukkueelle ja auttaisit nuoria markkinointistrategian luomisessa. Asiantuntija-apusi kautta annat arvokasta tietoa sekä verkostoasi nuorten ideoiden kaupallistamiseen. Nuorelle antamasi apu on aitoa yhteiskuntavastuun kantoa sekä satsaus nuorten työllisyyden edistämisen hyväksi.

Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja niin ota yhteyttä Innokampuksen yhteyshenkilöhin viimeistään 28.2 mennessä. Uusi kilpailukausi on nyt alkanut ja haluaisimme, että pääsisit mukaan toimintaan heti alkumetreillä.

Yhteyshenkilöt:
* Rami Saarniaho, toiminnanjohtaja p. 050-5418608, rami.saarniaho@innokampus.fi

* Sari Hietalahti, markkinointipäälikkö p. ​044-9890676, sari.hietalahti@innokampus.fi

Lisätietoja toiminnastamme löytyy osoitteesta www.innokampus.fi