On ollut upeaa huomata, miten kentällä törmää nykyään monenlaisiin tapoihin löytää itselleen uusi ura markkinoinnin parissa. Tarve markkinoinnin osaamiselle tuntuu olevan nyt todella kova kaikilla toimialoilla, kun kilpailu kovenee ja markkinat muuttuvat globaaliksi. Tuntuu hyvältä edustaa tätä ammattiryhmää, jota yritykset kovasti nyt kaipaavat kasvuaan vauhdittamaan!

Vanhaa markkinoinnin oppia ei kannata matkalla unohtaa, jos sellaista on kertynyt. Tietopankkiaan kannattaa kuitenkin päivittää jatkuvasti. Itseään ei kuitenkaan kannata uuvuttaa koulutuksilla kuten olen tainnut aikaisemminkin sanoa. Mikäli mielii olla tulevaisuuden moderni markkinoija, on digitaaliset taidot saatettava tähän päivään tavalla tai toisella.

Koulutuspaikkoja ja vaihtoehtoja on lukuisia, mutta kouluttajien tasoa kannattaa tarkkailla kriittisesti. Sarasen Digital Excellence Academy -koulutusohjelmassa saa kerralla aimoannokset modernia markkinointioppia samalla töitä tehden. Pääsee siis heti käytännössä tekemään sitä, mitä pitäisi oppia! Tavoitteena koulutusohjelmassa on, että opiskelija työllistyy yritykseen, jossa on puoli vuotta oppinut uutta ja oivalluttanut siinä mahdollisesti muitakin työntekijöitä. Täydellinen win-win!

Lue kaksi tarinaa Digital Excellence Academy -koulutusohjelmasta ja pohdi samalla, voisiko tämä olla sinun tiesi uusille urille tai olisiko tässä yrityksellesi tapa saattaa markkinointia nykyaikaisemmaksi!

Sanna Laakkio
toiminnanjohtaja
MARK