MARK Asiakkuusmarkkinoinnin aamu tiistaina 14.11.2017 klo 8.00-10.00
Postin auditorio, Postikuja 1 C, Helsinki

Videoiden merkitys ja kulutus kasvavat hurjaa vauhtia. Tule kuulemaan, miten voit hyödyntää liikkuvaa kuvaa asiakkuuden eri vaiheissa – ja opi soveltamaan parhaat videokäytännöt omassa työssäsi.

MARK Asiakkuusmarkkinoinnin aamussa poraudutaan videoihin asiakkuusmarkkinoinnin näkövinkkelistä. Esityksessä läpikäydään liikkuvan kuvan merkitystä ja tehoa markkinoinnissa ja viestinnässä, videoiden roolia asiakkuusmarkkinoinnin eri vaiheissa sekä lainalaisuuksia onnistuneiden tuotantojen ja laadukkaiden, puhuttelevien videosisältöjen takana.

• Ymmärrät eri videotyylit ja miten käyttää ne eduksesi
• Saat selkeän käsityksen miten voit käyttää videota asiakkuusmarkkinoinnin työkaluna
• Elintärkeät vinkit onnistuneelle videotuotannolle ja -sisällölle

AAMUN VIERASPUHUJANA:
Henri Johansson työskentelee videotoimisto Videolle Productionsissa asiakkuuspäällikkönä, videomarkkinoinnin asiantuntijana sekä tuottajana. Videolle on ketterä videotoimisto, joka on erikoistunut liikkuvan kuvan tuotantoon sekä videoiden strategiseen hyödyntämiseen. Yrityksen asiakkaita ovat mm. Stora Enso, Hobby Hall, Veripalvelu, Teknos, Aalto-yliopisto ja F-Secure.

Videoiden käyttö asiakkuusmarkkinoinnissa on helppoa, kun tietää mitä tehdä ja erityisesti mitä kannattaa tehdä. Jos olet kiinnostunut oppimaan, miten voit helposti hyödyntää videota asiakkuusmarkkinoinnissasi, ilmoittaudu pikaisesti odotettuun aamuseminaariin – paikat täyttyvät nopeasti. 

Ilmoittaudu mukaan tästä >>>

Tervetuloa!
MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmä