Torstaina 23.10.2014 klo 17:00–18:30 AKK Motorsport ry, Kellokukantie 7, Vantaa

Tiesitkö, että autourheilua harrastaa Suomen eri paikkakunnilla sijaitsevissa autourheiluseuroissa 32 000 jäsentä ja tapahtumien kautta vielä moninkertainen määrä kouluikäisistä satavuotiaisiin.
AKK on suomalaisen autourheilun kattojärjestö, joka edustaa Suomea kansainvälisessä Autoliitto FIA:ssa. Käytännön työstä vastaa AKK-Motorsport yhdessä markkinointiyhtiön, AKK Sports Oy:n kanssa. Akk:laiset kertovat, että autourheilun parista löytyy jokaiselle mieleisensä laji. Tällä hetkellä suurimpia harrastajamäärältään ovat ralli ja jokamiehenluokka.

AKK Sports Oy:n suurin projekti on kotimainen MM-rallin osakilpailu, Neste Oil Ralli. Lisäksi yhtiö järjestää rallicrossin MM-sarjan Suomen osakilpailun, RX Finlandin. Kansainvälisten arvokilpailujen lisäksi yhtiö toimii kotimaisten Ralli SM-, Rallicross SM- sekä FINRace-sarjojen järjestäjänä.

Tapahtumia edeltää vuosien työ ja taustalla olevat hyvät kontaktiverkostot. Tule kuulemaan mitä kaikkea tehdään ja millainen joukko on mukana ennen kuin tapahtuman portit avautuvat osallistujille ja yleisölle. Iso osansa on myös tapahtumien dokumentoimisella sekä materiaalin valmistamisella tv:n käyttöön.

Vierailun järjestää MARK Viestintäryhmä.

Vierailu on maksuton MARK:in jäsenille mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Osallistujamäärä on rajattu. Ilmoittaudu mukaan 21.10. mennessä.