Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Aarikkaan!
-> keskiviikkona 30.11. klo 16.00-18.00, Nokiantie 2-4 C, Helsinki

Vierailulla kuullaan Aarikan uusista tuulista, joista kertoo toimitusjohtaja Anu Vauhkonen. Tutustutaan kevät/kesä 2017 -mallistoon. Illan aikana ehtii tutustumaan myös tehtaanmyymälän tuotteisiin (osallistujat saavat -20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista).

Tarjolla on glögiä ja pientä purtavaa. Mukaan mahtuu 30-50 markkilaista.

Ilmoittaudu vierailulle viimeistään 23.11. mennessä!

_     _     _     _    _     _     _     _     _    _    _    _    _    _    _    _    _    _    _    _    _   

Tervetuloa tutustumaan Ritva Falla Oy:n toimintaan ja vaatemallistoon!
-> tiistaina 13.12. klo 16.00-18.00, Korkeavuorenkatu 2, Helsinki 

Designer Ritva Fallan nimeä kantava malliston kuten myös itse yritys kasvaa ja kehittyy. Tule kuulemaan yrityksen uusista suunnitelmista sekä erityisesti tutustumaan vaatemallistoon Ritva Fallan johdolla.
Esillä on myös Ritva Fallan taiteilijajuhalvuoden kunniaksi suunnittelema Lounge Wear mallisto, jonka tuotosta osa ohjautuu Planin hyväntekeväisyystyöhön tyttöjen koulutuksen ja suojelun edistämiseksi.

Tarjolla on kuplivaa juomaa ja pikkupurtavaa. Illan ostoksista saat 15 % alennuksen. Vierailulle mahtuu 30-40 markkilaista. Ilmoittaudu mukaan 7.12. mennessä!

_     _     _     _    _     _     _     _     _    _    _    _    _    _    _    _    _    _    _    _    _  

Tervetuloa vierailulle Suomen Jääkiekkoliittoon!
-> torstaina 12.1.2017 klo 17:00–19:00, Helsinki
(tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) Leijona-logo on yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä. Julkisuuden valokeilassa paistattelevan maajoukkuetoiminnan lisäksi SJL:n vastuulle kuuluu suomalaisen jääkiekon organisointi (pl. Liiga). Koska valtaosa lajin harrastajista on lapsia ja nuoria, on SJL myös merkittävä kasvattajajärjestö, jolla on toimintaa ympäri Suomen.

Suomen Jääkiekkoliiton markkinointi- ja viestintätiimi kertoo tammikuun tapaamisessa markkilaisille mm. syksyllä lanseeratusta Leijonat-sovelluksesta ja Suomen suosituimman lajin katto-organisaation viestinnästä ja markkinoinnista yleisesti.

Mukaan vierailulle mahtuu 20 markkilaista. Ilmoittaudu mukaan >>>