Perjantai 18.9.2015 klo 8:30–11:00 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Voiko pelillisyys olla tehokasta myynninedistämistä? Millainen rooli pelillisyydellä on verkkokaupan konversiossa? Miten pelillisiä elementtejä voidaan sisällyttää konversiopolkuun?

Markkinointijohtaja Laura Laamanen Rapid Campaignilta kertoo kuinka verkkokauppiaat ovat ottaneet pelilliset elementit osaksi verkkokauppaa. Laura esittelee tuoreita case esimerkkejä siitä, miten pelillisin promootioin on voitu parantaa ostokonversiota, ostoskorin kokoa ja nopeuttaa päätöksentekoa verkkokaupassa.

Laura Laamanen vastaa RapidCampaignin markkinoinnista Suomessa ja ulkomailla. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta kansainvälisen markkinoinnin parissa niin start up -yrityksissä, kuin mainos- ja digitoimistossakin. Lauran tapaat myös Twitteristä @lauralaa
RapidCampaign on suomalainen verkkopalvelu, jolla yritykset voivat luoda itse pelillisiä, myyntiä edistäviä promootioita osaksi verkkokauppakokemusta. RapidCampaignin älypromootiot yhdistävät pelillisyyden ja verkkokaupan brändikokemuksen ja ohjaavat ostoon kohdennetuilla eduilla.

Aamukahvitarjoilu. Osallistujamäärä on rajattu.

Tilaisuuden järjestää MARK Kustannus Oy/MARK Suomen Markkinointiliitto.

Osallistumismaksu
* MARK henkilöjäsenet 49 €
* Muut osallistujat 125 €.
Maksuun lisätään alv 24 %.

Peruutusehdot
Mikäli osallistuminen peruutetaan 14.9. tai sen jälkeen, peritään peruutusmaksuna 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistumista ei peruuteta etukäteen eikä osallistuja saavu paikalle lainkaan, peritään koko osallistumismaksu.

ILMOITTAUTUMISET 14.9. mennessä!