Onneksi olkoon, Sami. Sinut on nimitetty Mediahub Helsinki Oy:n liiketoimintajohtajaksi ensi vuoden alusta alkaen.
Mitä sinun työtehtäviisi käytännössä kuuluu silloin?

Paljon kiitoksia. Fiilikset ovat todella korkealla tulevasta. Käytännössä tehtävänäni on tuotteistaa yhdessä Mediahubin ammattialaisten kanssa sisältömarkkinointiratkaisuja toteutettavaksi sekä MTV:n kanavissa että asiakasyritysten omissa kanavissa. Sisällöntuotannon ja sisältömarkkinoinnin lisäksi suunnitelmia on myös tapahtumamarkkinoinnin saralla.
Tärkeänä tehtävänä on myös Mediahubin liiketoimintasuunnitelman luominen ja kehittäminen. Liiketoimintasuunnitelma tulee käytännössä toimimaan myös EMBA-opintojeni lopputyönä. Siten opiskelu tukee hienosti työtä
ja työ opiskelua.

Sinut valittiin tänä vuonna vuoden MARKkilaiseksi.
Olet ollut aktiivinen MARK:in jäsen ja toiminut mm. Mediaryhmän puheenjohtajana vielä viime vuonna. Miten aiot jatkossa hyödyntää jäsenyyttäsi MARK:issa?

Aion ehdottomasti osallistua jatkossakin aktiivisesti MARK:n toimintaan. Tavoitteena on osallistua ensi vuonna entistä useammin MARK:n järjestämiin seminaareihin ja aamutilaisuuksiin, verkostoitumista ja rennompaa yhdessäoloa unohtamatta.

Miltä vuosi 2016 muuten näyttää?

Ensi vuosi näyttää oikein hyvältä. Odotamme perheenlisäystä saapuvaksi nyt joulukuussa, joten tunnelmat tulevaa ajatellen ovat onnelliset ja odottavat.
Ammatillisesti luvassa on varmasti hetkinen ja työntäyteinen vuosi. Markkinointiviestinnän saralla uskon, että vuosi tulee olemaan edelleen haasteellinen ja tuulinen. Vuosi tulee kuitenkin tarjoamaan hyviä mahdollisuuksia rohkeille toimijoille, joilla on selkeä strategia ja kyky reagoida joustavasti erilaisiin tilanteisiin. Uskon, että tämä koskee tasapuolisesti niin mainostajia, medioita kuin toimistojakin. Toivon näkeväni hyviä kaupallisia onnistumisia toimijoilta, jotka onnistuvat aidosti yhdistämään tarinankerronnan, sisällöt, robotiikan ja mitattavuuden.
Hyvää ja rauhallista joulua kaikille. Ja ennen kaikkea positiivista vuotta 2016.