Hyvä markkinointipäättäjä – olet avainasemassa kehittämässä markkinointialaa Suomessa

Ruotsalainen tutkimuskonsepti (Årets Byrå) – Vuoden toimisto – on nyt Suomessa. Tutkimuskonseptin tavoitteena on kehittää suomalaista markkinointiosaamista, erityisesti toimistojen kykyä palvella markkinoijia liiketoiminnan kasvuhaasteissa. Haluamme ottaa ruotsalaiset kiinni, ja mennä ohi, markkinointiosaamisessa. Markkinoijia palvelevien toimistojen osaaminen on yksi kriittinen piste, jossa ratkaistaan Suomen kilpailukyky.

Yli 50 markkinointiviestintäalan toimistoa on ilmoittautunut Vuoden toimisto -tutkimukseen arvioitavaksi, mikä kertoo toimistokentän vahvasta halusta kehittyä ja ymmärtää markkinoijien tavoitteita, haasteita ja tuloksellisen toimistoyhteistyön tärkeimpiä perusteita. Mukaan ilmoittautuneet toimistot ovat ilmoittaneet asiakkaansa vastaajiksi, todennäköisesti sinutkin. Nipistä ajastasi vastaamiseen sen vaatima hetki (n. 15-20 min.), ja arvioi oman yhteistyökumppanisi kykyä vastata odotuksiisi.

Vastausaikaa on lokakuun 2016 loppuun. Vastaaminen on täysin luottamuksellista ja yksittäisiä vastaajia ei tutkimuksen tuloksissa tulla mitenkään identifioimaan. Ja mikä parasta – jokainen vastaaja palkitaan.

Juuri sinun vastauksesi on tuiki tärkeä tutkimuksen onnistumiseksi!

Linkki kysymyksiin >>>

Lisätietoa: www.vuodentoimisto.fi