Tiistai 17.2.2015 klo 8:30–11:00 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Tässä ajassa ja nykytyöelämässä meistä jokainen on yrittäjä. Onnistunut työpanos vaatii jatkuvaa kehitystä, trendien seuraamista ja oman osaamisen päivittämistä. Tämä on haaste yrittäjänä toimivalle tai yrittäjäksi ryhtyvälle mutta ihan yhtälailla organisaatiossa toimivalle työntekijälle. Jos et uusiudu, jäät jalkoihin.

Mitä korkeammalle organisaatiossa nousee, sitä vähemmän on aikaa ja edes mahdollisuuksia sparrailuun. Johtajan oletetaan olevan kaikkitietävä superosaaja, joka kahdeksantuntisen palaveriputken lisäksi tietää mihin toimiala on menossa, mitkä ovat megatrendit juuri nyt ja miten digitalisoituminen vaikuttaa oman toimialan kannattavuuteen.

Aika. Ei. Riitä. Kovalevy. On. Täynnä.

Kati Saari on luonut mallin senior advisor apuun, jossa hän auttaa avainhenkilöpaikoilla olevia näkemään laajemmin, löytämään uutta ja onnistumaan omassa roolissaan. Sparraamalla ja uusien ajattelumallien ja faktojen tuomisella voidaan kahden kesken luoda edellytyksiä onnistua tässä putkessa. Tauko ja uudet näköalat luovat suvantohetken maitohapoilla tekemiseen.

Kati Saari on käynyt omassa elämässään polun Stockmannin, SEK&GREYn ja Itellan syövereistä oman yrityksen ainoaksi työntekijäksi. Virkamiesperjheen lapselle iso loikka ryhtyä yrittäjäksi. Mitä tapahtui? Mitä hän on oppinut? Mitä yleispäteviä neuvoja hän voisi jakaa yrittäjyydestä ja toisaalta yrittäjänlailla toimimisesta organisaation sisällä?

Kati Saari on kokenut yritysjohtaja ja yrittäjä, jonka osaaminen kattaa laajan skaalan liiektoiminna perustamisesta markkinointi- ja mediastrategioihin. Ennen Jump Smart yrityksensä perustamista Kati toimi SEK & GREYn strategina ja Client Business Directorina. Katilla on kokemusta mm. Stockmannin, Itellan, Zaran ja Onnisen toimintojen johdosta Suomessa ja Venäjällä.

* Tilaisuus on maksuton jäsenetutilaisuus MARK:in jäsenille.
* Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.
* Osallistujamäärä on rajattu.

* Aamukahvitarjoilu.