Uusi markkinoinnin kasvutapahtuma Messukeskukseen Helsinkiin

Alma Talent ja Messukeskus Helsinki järjestävät markkinoinnin, median ja viestinnän päättäjille ja asiantuntijoille suunnatun uuden GROWTH-tapahtuman 2.12.2020. Messukeskuksessa järjestettävä GROWTH on uudenlainen markkinoinnin kasvutapahtuma, jossa jo onnistuneet yrittäjät jakavat osaamistaan ja rohkaisevat muita yrityksiä kasvuun. Tapahtuman tavoitteena on antaa eväitä yritysten liiketoiminnan kasvuun ja kilpailukyvyn vahvistamiseen markkinoinnin keinoin.

Ohjelma jakautuu kahteen päälinjaan: digitaaliseen markkinointiin ja markkinoinnin vaikuttavuuteen. Puheenvuoroja on muun muassa innovaatioiden kaupallistamisesta, brändiarvon mittaamisesta ja osaajien houkuttelemisesta. Lisäksi tapahtumassa järjestetään paneelikeskustelu kasvun ja innovaation tilasta. Päätoimittaja Arno Ahosniemen vetämään keskusteluun osallistujat mm. toimitusjohtaja Nina Kopola, myynti- ja kehitysjohtaja Mika Pohjola, työelämäprofessori Pekka Mattila ja Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Markkinointitapahtuma GROWTH on osa Alma Talentin ja Messukeskus Helsingin yhteistyötä päättäjille ja ammattilaisille suunnattujen toimialatapahtumien järjestämisessä. Mukana markkinointiyhteistyössä ovat myös IAB Finland, Kasvuryhmä, MARK, Marketing Finland ja MTL. Tapahtuman juontaa toimittaja Mervi Kallio.

GROWTH-kasvutapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä 2.12.2020
#growth2020