Lifeworks

Lifeworks on MARKin kumppani ura-asioissa. Lifeworks auttaa sinua tunnistamaan potentiaalisi, hahmottamaan urallesi suunnan, ja kehittämään osaamistasi niin, että saavutat tavoittelemasi urahaaveet. Valmennamme ja kuljemme asiakkaidemme rinnalla koko urapolun ajan tarjoten sen eri vaiheisiin sopivia palveluita ja työkaluja.
Digitaaliset ja henkilökohtaiset palvelumme ovat tarpeen silloin, kun haluat löytää uuden työn tai suunnan urallesi, työmotivaatiosi on hiipumassa, haluat edetä urallasi, tavoittelet johtotehtäviä tai olet menettänyt työsi.

Onnistujan urapalvelu

Lifeworksin luoman Onnistujan urapalvelun avulla kehität itsetuntemustasi, opit tunnistamaan ja sanoittamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi sekä opit johtamaan omaa uraasi. Tarvitset näitä taitoja läpi työuran – etenkin silloin, kun haluat tehdä itsesi näköistä työtä.
Koodilla ”markme2021” saat Onnistujan urapalvelun huippuedulliseen jäsenhintaan (50€/6kk, normaalihinta 234€). Etu on voimassa MARKin jäsenille toistaiseksi (kuukausimaksu 8,33 € kuuden kuukauden ajan). Lähde onnistumaan!

MARK jäsenetu:
Innostu ja onnistu urallasi Lifeworksin avulla 

  • Vahva itsetuntemus ja taito johtaa omaa uraasi ovat oman tulevaisuutesi kannalta merkittäviä tekijöitä. Kun opit sanoittamaan vahvuutesi sekä osaamisesi ja tiedät, mitä uraltasi tahdot, pärjäät paremmin työelämän muutoksessa ja viihdyt myös paremmin työssäsi.
  • Lifeworksin palveluiden avulla onnistut urallasi ja löydät uutta kipinää työelämääsi. Palvelut sisältävät verkkokursseja, koulutuksia sekä henkilökohtaista uracoachausta.
  • MARKin jäsenenä saat 20 % alennuksen kaikista Lifeworksin urapalveluista. Tutustu palveluihin: www.lifeworks.fi/palvelut
  • Lisätietoja linda.neiglick@mps.fi

Lifeworks-jäsenyys on ilmainen – LIITY mukaan täällä
TUTUSTU palveluihin täältä

Lifeworksin julkaisemia blogikirjoituksia:

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme