MAKES

Markkinoinnin edistämiskeskus Makesin tarkoituksena on vauhdittaa Suomen kasvua markkinoinnin avulla. Se pitää yllä keskustelua markkinoinnin merkityksestä maan kansantaloudelle ja edistää markkinoinnin verkostoitumista talouden päätöksentekijöihin.

Jäseninä on markkinointialan liittoja ja järjestöjä, markkinointiorientoituneita yrityksiä sekä markkinoinnin vaikuttaiia / yksityishenkilöitä. Myös MARK on mukana MAKESin toiminnassa perustajajäsenenä. Jäsenet antavat osaamistaan, omia resurssejaan ja aikaansa Suomen talouselämän hyväksi markkinointia edistämällä.

MAKES

YHTEYSTIEDOT

Anne Korkiakoski
Hallituksen puheenjohtaja
anne.korkiakoski@gmail.com

Ritva Hanski-Pitkäkoski
Rahastonhoitaja
ipuhanski@gmail.com

Tarja Virmala
Viestintä
tarja.virmala@mtl.fi
0400 484693

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme