Oletko kiinnostunut organisaatiosi luovuudesta?

Luovuus on Maailman talousfoorumin mukaan kriittinen työelämän kyky. Sitä tarvitaan vauhdittamaan toimintatapojen uudistamista, uusien teknologioiden hyödyntämistä, kehittämään työelämää, tuottamaan kaupallisia innovaatioita sekä tekemään suomalaisesta työelämästä maailman parasta.

Vaikka hyödyt ovat selvät, on suomalaisorganisaatioiden luovuus huolestuttavan heikkoa. Luova Työelämä 2030 -hankkeessa pyrimmekin kasvattamaan organisaatioiden ymmärrystä ja kykyä hyödyntää luovuutta osana työn arkea ja kehitystyötä.

Luovan organisaatiokulttuurin viisi osa-aluetta

Organisaatiokulttuurilla valtava vaikutus yksilön luovuuteen

Syksyllä 2022 toteuttamamme tutkimuksen mukaan suomalaisorganisaatioiden suurin vahvuus on ilmapiirissä ja itseohjautuvuudessa. Häiriötekijöiden kuten luovuuteen resursoidun ajan ja varojen puutteen vuoksi organisaatioiden luovuus on huomattavasti yksilöiden luovuutta heikompaa. Lataa ja lue tutkimusraportti!

Yritykset mukana kehittämässä luovuutta

Genelec, ESKO Systems, Reima, Arla, Kaski Agency, Abloy, Kotipizza, Foibekartano, Nomentia, Siemens, Indieplace, Fujitsu, RabbitFilms, Hasan&co, Duunitori, Telia ja Olympiakomitea.

 

Palaa Luova työelämä 2030 -hankkeen pääsivulle >

Lue asiantuntijoiden mietteitä luovuudesta

Katso tapahtumatallenteet luovuudesta