Rastor-instituutti

Jäsenemme saavat 10 prosentin alennuksen kaikista Rastor-instituutin kursseista ja tutkinnoista (ei koske ammatti- ja erikoisammattitutkintoja eikä yrityksille räätälöityjä palveluita). Tutustu koulutuksiin ja käytä ilmoittautuessasi koodia MARK2021.

Rastor-instituutti jatkaa Markkinointi-instituutin perinteikästä, arvostettua markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten koulutusta. Rastor-instituutti aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät.

Markkinoinnin ja viestinnän koulutukset
Rastor-instituutin koulutuksista löytyy sopiva kurssi tai tutkinto niin markkinoinnin tehtävissä aloittaville kuin pitkään viestinnän ja markkinoinnin haasteissa marinoituneille ammattilaisille. Osaamistasi uudistamalla pidät kiinni työmarkkina-arvostasi.
Tutustu markkinoinnin ja viestinnän laajaan koulutustarjontaan.

Esimerkkejä koulutuksista:

  • UUTUUS! Sisällöntuottajan koulutusohjelma
  • Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD
  • Digitaalisen markkinoinnin koulutusohjelma
  • Viestijän tutkinto (ent. Tiedottajan tutkinto)
  • Copywriterin koulutusohjelma
  • Sosiaalinen media markkinoinnissa -kurssi
  • Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi
  • Google Ads -hakusanamainonta

Rastor-instituutti syntyi, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät
Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Se kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. www.rastorinst.fi  

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme