Jäsenyys

Päivitä markkinoinnin osaamistasi helposti ja luotettavasti

MARK tarjoaa ajantasaista ja tarkoin valikoitua tietoa juuri niistä aihealueista, jotka sinä koet tärkeiksi. Asiantuntijakumppanimme ovat aina alansa parhaat ja kaikki teemat perustuvat jäsentemme toiveisiin ja palautteisiin. Sponsoroituja puheenvuoroja et meiltä löydä.

Tapahtumamme ovat rentoja ja lämminhenkisiä, niissä käydään avointa ajatustenvaihtoa ja mukaan mahtuu aina. Lisäksi kaikki webinaari- sekä koulutussisällöt tallennetaan, ja ne ovat osallistujien käytettävissä myös jälkikäteen MARK me -sisältöpalvelussamme.

Valitse sopivin jäsenyys ja liity mukaan – laskun saat vasta syyskuussa

Perusjäsenyys 145 € / 75 € – webinaarit maksutta ja koulutukset puoleen hintaan

Haluatko pysyä monipuolisesti markkinoinnin kartalla? Voit valita viikoittain järjestettävistä webinaareistamme rajoituksetta itsellesi sopivimmat. Eikä haittaa, jos missaat tapahtuman, sillä pääset aina myös tallenteiden kimppuun. Saat lisäksi koulutuksemme puoleen hintaan sekä tarkoin valittuja, rahanarvoisia kumppanietuja.

  • Hinta 145 € / hlö / 12 kk
  • Etuhinta 75 € (opettajat, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja vanhempainvapaalla olevat)

Huom! Jos liityt kesä-elokuun aikana, lähetämme sinulle laskun vasta syyskuussa. Pääset kuitenkin hyödyntämään sisältöjämme heti, kun olet lähettänyt lomakkeen.

Liity perusjäseneksi

Liity opettajana

Liity opiskelijana

Liity työttömänä

Liity eläkeläisenä

Liity vanhempainvapaalla

 

Premium-jäsenyys 499 € – kaikki webinaarit & koulutukset maksutta

Tämä jäsenyys vastaa markkinoinnin tekijän tarpeisiin. Saat webinaarien lisäksi kaikki koulutuksemme maksutta (arvo noin 1800 € vuodessa). MARK koulutuksessa opit konkretiaa alan parhaiden johdolla noin kuukauden välein. Pääset myös katsomaan kaikki vuoden koulutustallenteet riippumatta siitä, milloin liityt jäseneksi. 

  • Hinta 499 € / hlö / 12 kk

Huom! Jos liityt kesä-elokuun aikana, lähetämme sinulle laskun vasta syyskuussa. Pääset kuitenkin hyödyntämään sisältöjämme heti, kun olet lähettänyt lomakkeen.

Liity Premium-jäseneksi

Päivitä nykyinen jäsenyytesi Premiumiin

Jos olet jo MARKin jäsen, voit päivittää jäsenyytesi Premiumiin milloin vain. Hyvitämme kyseisen vuoden maksetun perusjäsenyyden sinulle hinnassa.

Päivitä jäsenyytesi Premiumiin

 

Yritysjäsenyys – kun kerralla liittyy enemmän

Onko yrityksessäsi useampi, joka hyötyisi jäsenyydestämme? Valitse eri paketeista tai pyydä räätälöity tarjous.

Tutustu yritysjäsenyyteen


Jäsenyys kannattaa aina

Jäsenyys on aina edullisin vaihtoehto olla mukana – kuittaat sen takaisin jo yhden tapahtumaosallistumisen hinnalla! MARKin jäsenenä olet tervetullut mukaan noin 40 tapahtumaan vuodessa rajoituksetta ja ilmaiseksi.

Jäsenenä saat

Kenelle?

Voit liittyä jäseneksi toimialastasi ja tittelistäsi riippumatta. Jäsenyydestämme hyötyvät niin suunnittelijat, päälliköt, asiantuntijat, assarit, johtajat, yrittäjät, opiskelijat kuin opettajat. Pysyt kanssamme ajan tasalla myös silloin, kun työttömyys osuu kohdallesi.

Huomaa, että emme ole edunvalvoja, eikä meillä ole työttömyyskassaa. Tuotamme puolueetonta tietoa – asiantuntijalta asiantuntijalle. Siitä meillä on jo lähes 100 vuoden kokemus.