Jäsenyys

Vuoden 2024 jäsenyydet ovat myynnissä – liity nyt ja saat loppuvuoden kaupan päälle

MARK tarjoaa ajantasaista ja tarkoin kuratoitua tietoa juuri niistä aihealueista, jotka sinä koet tärkeiksi. Asiantuntijakumppanimme ovat aina alansa parhaat ja kaikki teemat perustuvat jäsentemme toiveisiin ja palautteisiin. Tapahtumamme ovat rentoja ja lämminhenkisiä, niissä käydään avointa ajatustenvaihtoa ja mukaan mahtuu aina. Lisäksi kaikki webinaari- sekä koulutussisällöt tallennetaan, ja ne ovat osallistujien käytettävissä myös jälkikäteen MARK me -sisältöpalvelussamme.

Liity nyt ja maksa vasta ensi vuonna.

Liity jäseneksi

MARKin jäsenenä saat:

  • MARK webinaarit maksutta ja rajoituksetta (etusi 145 € / tapahtuma)
  • MARK koulutukset puoleen hintaan / maksutta (norm. 145 €)
  • MARK me -sisältöpalvelun heti käyttöösi
  • Etuja koulutuksista ja urapalveluista kumppaneiltamme
  • Yhteisön, joka on vaikuttanut suomalaiseen markkinointiin jo lähes 100 vuoden ajan

Kenelle?

Voit liittyä jäseneksi toimialastasi ja tittelistäsi riippumatta. Jäsenyydestämme hyötyvät niin suunnittelijat, päälliköt, asiantuntijat, assarit, johtajat, yrittäjät, opiskelijat kuin opettajat. Pysyt kanssamme ajan tasalla myös silloin, kun työttömyys osuu kohdallesi.

Huomaa, että emme ole edunvalvoja, eikä meillä ole työttömyyskassaa. Tuotamme puolueetonta tietoa – asiantuntijalta asiantuntijalle.

Verovähennyskelpoisuus

MARKin jäsenmaksu on kalenterivuosikohtainen ja kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen – maksoi sen joko työnantajasi tai sinä itse. Noin 70 % jäsenmaksuistamme hoitavat työnantajat.

Valitse sopivin jäsenyys

Perusjäsenyys – webinaarit maksutta & koulutukset puoleen hintaan

Haluatko pysyä monipuolisesti markkinoinnin kartalla? Voit valita vuoden mittaan noin 40 webinaarin tarjonnasta rajoituksetta itsellesi sopivimmat. Eikä haittaa, jos missaat tapahtuman, sillä pääset aina myös tallenteiden kimppuun. Saat lisäksi koulutuksemme puoleen hintaan sekä tarkoin valittuja, rahanarvoisia kumppanietuja.

  • Hinta 145 € / hlö / kalenterivuosi
  • Etuhinta 75 € (opettajat, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja hoitovapaalla olevat)

Liity perusjäseneksi

Premium-jäsenyys – kaikki webinaarit & koulutukset maksutta

Tämä jäsenyys vastaa markkinoinnin tekijän tarpeisiin. Saat webinaarien lisäksi kaikki koulutuksemme maksutta. MARK koulutuksessa opit konkretiaa alan parhaiden johdolla kahdeksan kertaa vuodessa (arvo 1160 + alv €). Pääset myös katsomaan kaikki vuoden koulutustallenteet riippumatta siitä, milloin liityt jäseneksi. 

  • Hinta 499 € / hlö / kalenterivuosi 

Liity Premium-jäseneksi

Jos olet jo MARKin jäsen, voit päivittää jäsenyytesi Premiumiin milloin vain. Hyvitämme kyseisen vuoden maksetun perusjäsenyyden sinulle hinnassa.

Päivitä jäsenyytesi Premiumiin

Yritysjäsenyys – kun kerralla liittyy enemmän

Onko yrityksessäsi useampi, joka hyötyisi jäsenyydestämme? Räätälöimme yrityksellenne sopivan paketin.

Tutustu yritysjäsenyyteen