Yhteistyö

Tuemme ammatillista osaamistasi ja hyvinvointiasi yhdessä kumppaneidemme kanssa

MRKTNG-digilehti sähköpostiisi 4 x vuodessa

MRKTNG on markkinoinnin asiantuntijamedia, joka käsittelee markkinoinnin ja viestinnän ajankohtaisia teemoja. Digijulkaisu on suunnattu markkinointiviestinnän tekijöille ja yrityspäättäjille, jotka haluavat kasvattaa markkinoinnin osaamistaan. Lehti kertoo kootusti markkinoinnin tärkeistä ajankohtaisista ilmiöistä, menestyneistä brändeistä ja ammattilaisista niiden takana sekä toimialan kehitystrendeistä.

Saat MARKin jäsenenä neljä kertaa vuodessa ilmestyvän MRKTNG-digilehden suoraan sähköpostiisi, jonka olet ilmoittanut jäsenyyden yhteydessä. Lehteä julkaisee suomalaisten mainostajien ja toimistojen toimintaedellytyksiä kehittävä ja palveleva Marketing Finland.

Lifeworksin Onnistujan urapalvelu 6 kk –50 % hintaan 49,50 €

MARKin urapalvelukumppani Lifeworks auttaa sinua tunnistamaan potentiaalisi, kehittämään osaamistasi ja saavuttamaan urahaaveesi. Onnistujan urapalvelun avulla opit johtamaan itseäsi ja uraasi. Palvelu sisältää vahvuusbarometrin, urasuunnitelman ja rekrytoijien vinkkejä LinkedIn-profiilin ja CV:n päivittämiseen.

Koodilla MARK2023 saat Onnistujan urapalvelun huippuedulliseen jäsenhintaan 49,50 € / 6kk (normaalihinta 99 €). Etu on voimassa toistaiseksi.
Käytä etu

IAB:n tapahtumista MarTechin ja digitaalisen median viimeisimmät trendit – etusi noin 100 € per tapahtuma

IAB tarjoilee uusimmat tuulet markkinointiteknologioista sekä Suomesta että ulkomailta laadukkaasti ja innostavassa muodossa. MARKin jäsenenä pääset maksutta mukaan valikoituihin tapahtumiin.

Jäsenyrityksilleen IAB on mahdollisuus ammatilliseen keskusteluun, kehittämiseen ja asiantuntijuuden näkyvään kasvattamiseen. Markkinointiyhteisölle IAB on lupaus puolueettoman tiedon, inspiroivan keskustelun ja tärkeiden puheenaiheiden synnyttämisestä.
Tutustu tapahtumiin

Rastor-Instituutin Markkinoinnin johtamisen ja Sisällöntuottajan koulutukset –20 %, etusi jopa 1380 €

Osaamistasi uudistamalla pidät kiinni työmarkkina-arvostasi. Arvostettu Markkinoinnin johtamisen tutkinto valmentaa sinut vaativiin markkinoinnin tehtäviin. Sisällöntuottajan koulutusohjelmasta saat käyttöösi konkreettiset työkalut ja menetelmät, joilla tuotat kohderyhmäsi tavoittavaa laadukasta, monikanavaista sisältöä. Tutustu Markkinoinnin johtamisen tutkinto MJD™  ja Sisällöntuottajan koulutusohjelmaan ja käytä ilmoittautuessasi koodia MARK2023.

Rastor-instituutti  jatkaa Markkinointi-instituutin perinteikästä, arvostettua markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten koulutusta. Rastor-instituutti aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät.

IF tarjoaa sinulle ja perheellesi Suomen edullisimman ryhmähenkivakuutuksen

MARKin jäsenenä maksat omasta ja perheesi turvasta vähemmän. Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutukset antavat turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle. Hyödynnä reilut Primus-edut osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi  Tutustu Suomen edullisimpaan henkivakuutukseen osoitteessa if.fi/mark tai soita numeroon 010 19 19 19 (ma–pe klo 8–20). Edun hyödyntämiseksi tarvitset MARKin jäsennumerosi, ota yhteyttä.

MARK yhteisöjäsenet 2022 – Yhdessä paremman markkinoinnin puolesta

Yhteisöjäsenyritykset tukevat MARKin toimintaa ja sen kehittämistä maksamalla vuosittaisen syyskokouksen päättämän yhteisöjäsenmaksun. Yhteisöjäsenmaksu sisältää viisi käyttöoikeutta MARK me -sisältöpalveluun. Vuonna 2022 maksu on 1200 euroa. Vuoden 2022 yhteisöjäseniä ovat: Veikkaus Oy, Viestilehdet Oy, Sanoma Media Finland Oy, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta, Suomen Messut Osuuskunta, Kesko Oyj ja Edita Prima Oy.

Lisätietoja kumppanuuksista ja yhteisöjäsenyydestä:
sanna.laakkio@markkinointiliitto.fi   / 045 110 8811