Yhteistyö

Tuemme ammatillista osaamistasi ja hyvinvointiasi yhdessä kumppaneidemme kanssa

MarTechin ja digitaalisen median viimeisimmät trendit haltuun yhteistyössä IAB:n kanssa – etusi noin 50 € per tapahtuma, 6 tapahtumaa vuonna 2024

IAB tarjoilee uusimmat tuulet markkinointiteknologioista sekä Suomesta että ulkomailta laadukkaasti ja innostavassa muodossa. MARKin jäsenenä pääset maksutta mukaan tapahtumiin koodilla MARK. Tarkastamme jäsenyyden ennen tapahtumaa.

Jäsenyrityksilleen IAB on mahdollisuus ammatilliseen keskusteluun, kehittämiseen ja asiantuntijuuden näkyvään kasvattamiseen. Markkinointiyhteisölle IAB on lupaus puolueettoman tiedon, inspiroivan keskustelun ja tärkeiden puheenaiheiden synnyttämisestä.
Tutustu tapahtumiin

 

Uusi jäsenetu Hidasta elämää – verkkopuotiin

Vuonna 2010 toimintansa aloittanut Hidasta elämää on Suomen suosituin hyvinvointimedia. Hidasta elämää -tuoteperheeseen kuuluu median lisäksi mm. kirjoja, kalentereita ja korttipakkoja. Nämä värikkäät, viisaat ja inhimilliset tuotteet tuovat valoa elämän pieniin ja suuriin risteyskohtiin. Kaiken kiireen keskellä on välillä hyvä hieman hidastaa, tuotteita kaikille omasta henkisestä hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Etukoodilla mark15, saat -15% edun Hidasta elämää —verkkopuodin koko valikoimasta. Ei koske tarjoustuotteita eikä lahjakortteja.

Valikoimasta löydät myös MARKin toiminnanjohtajan Sannan kirjan Rohkeasti rehellinen. 

 

Markkinointijuristi käytössäsi

MARKin jäsenenä saat laadukasta neuvontaa lakiasioissa helposti, tehokkaasti ja edullisesti. Palvelun tarjoaa asiantunteva kumppanimme Properta Asianajotoimisto.

Markkinointijuridiikkaan erikoistunut asiantuntija tutkii kysymyksesi tehokkaasti antaen siihen joko välittömän vastauksen tai suosituksen jatkotoimenpiteille.

Tutustu esimerkkeihin ja palveluun > 

 

Jäsenetuna saat joulukuussa 2024 MRKTNG-lehden digilehden maksutta

MRKTNG-lehti on suunnattu markkinoinnin ja viestinnän tekijöille ja yrityspäättäjille, jotka haluavat kasvattaa markkinoinnin osaamistaan. Lehti kertoo kootusti markkinoinnin tärkeistä ajankohtaisista ilmiöistä, menestyneistä brändeistä ja ammattilaisista niiden takana sekä toimialan kehitystrendeistä. Edun tarjoaa Marketing Finland.

 

Uralla eteenpäin -valmennus jäsenetuhintaan

Koetko olevasi jumissa urallasi? Lifeworksin Uralla eteenpäin -valmennuspaketti sopii sinulle, jos kaipaat urasuunnitteluun erikoistuneen valmentajan sparrausta vahvuuksiesi ja tulevaisuutesi kirkastamiseksi.

Palvelu sisältää kolme henkilökohtaista valmennustapaamista sekä digitaalisen Onnistujan urapalvelun.

Koodilla mark2024 saat palvelun hintaan 499 euroa (normaalisti 549€). Etu on voimassa toistaiseksi.

Lue lisää palvelusta. Käytä etu kassalla.

 

Verkkokauppaehdot kuntoon – Säästä – 50 %, etusi jopa 800 €

Lainsäädännön muuttuessa ja kaupankäynnin siirtyessä verkkoon, on syytä huolehtia verkkokauppaehtojen säännöllisestä tarkistuksesta. Liiketoiminnan ja lainsäädännön muutokset saattavat aiheuttaa myös tarpeen laatia verkkokauppaehdot uudelleen.

Kumppanimme LexLegaton Tuula Sarion kautta saat palvelun erittäin edulliseen jäsenhintaan.

  • Verkkokauppaehtojen tarkastaminen 100 e +alv.
  • Verkkokauppaehtojen korjaus ja/tai uudelleen kirjoittaminen* 800 e + alv (mahdollinen tarkastushinta hyvitetään lopullisessa hinnassa).
  • Koulutukset kuluttajansuojasta, verkkokaupasta, markkinoinnista jne. kumppanuushintaan -20 % listahinnoista.

*)Tarjous ehtojen kirjoittamisesta sisältää lainsäädännön velvoitteet täyttävät verkkokaupan sopimusehdot yrityksen liikkumavaralla, lain edellyttämän reklamaatio-ohjauksen, oikeusministeriön mallin mukaisen peruuttamislomakkeen ja -ohjeen, tilausvahvistuksen tekstit ja tarvittavat keskustelut yrityksen yksilöllisten toiveiden huomioimiseksi.

Tutustu palveluun 

 

Pysyvästi edullinen Kalevan henkivakuutus – pariturvana vieläkin edullisemmin

Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. MARKin jäsenenä voit hankkia merkittävästi edullisimman henkivakuutuksen 47 % normaalihintoja edullisemmin. Kalevan vakuutuksen voit hankkia joko vain itsellesi tai vieläkin edullisempana pariturvana itsellesi ja puolisollesi. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on MARKin jäsen.

Hanki Kalevan henkivakuutus helposti täältä. Vakuutus on voimassa heti. Edun hyödyntämiseksi tarvitset MARKin jäsennumerosi, ota yhteyttä. Vakuutuksen myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

 

Apua vastuullisuusmarkkinointiin – Koulutusta ja työpajoja etuhintaan

MARKin henkilö- ja yritysjäsenet saavat 20 % alennuksen Susta Partnersin järjestämistä inspiroivista ja käytännönläheisistä vastuullisuusmarkkinoinnin työpajoista ja koulutuksista.

Esimerkkiteemoja:
– Teoista sanoiksi – inspiraatiota vastuullisuusmarkkinointiin
– Teoriasta käytäntöön – markkinoijan vastuullisuustyökalupakki
– Pakosta potentiaaliksi – käytännön vastuullisuusasiaa johtajille

Tutustu ja ota yhteyttä Sustapartners.fi tai Marika Siniaalto 045 674 4768 tai Suvi Johansson 040 594 0517 tai etunimi.sukunimi@sustapartners.fi

VINKKI: Löydät jäsenten MARK me -palvelusta myös webinaaritallenteen vastuullisuusteemasta, sekä sille jatkona järjestetyn koulutuksen  jäsenetuhintaan 99 € (sis. alv. / norm.199 €).