MARK Helsinki

MARK Helsinki

Päivitämme tänne paikalliset tapahtumat, sisällöt ja muut ajankohtaiset jäseniä kiinnostavat asiat. Kehitämme paikallisia jäsenpalveluita jatkuvasti yhdessä valtakunnallisen ja paikallisen jäsenistön kanssa.

Helsingissä on ollut vuosien varrella useita ansiokkaita ryhmiä, jotka ovat vauhdittaneet MARKin pääkaupunkiseudun toimintaa. MARK uudistustyössä pääkaupunkiseudun ryhmien toiminta tulee muuttumaan. Tiedotamme aiheesta tarkemmin MARK jäsenkirjeissä.

Tavataan tapahtumissa!

MARK Helsinki vt. puheenjohtaja
Sanna Laakkio
toiminnanjohtaja
MARK Suomen Markkinointiliitto

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme