KUTSU MARK Suomen Markkinointiliiton kevätkokoukseen

Liiton sääntömääräinen kevätkokous tulee sääntöjen 9§:n mukaan järjestää huhtikuun loppuun mennessä.

Kokous järjestetään tiistaina 26.4.2022 klo 17 alkaen etäkokouksena ZOOM-palvelussa sekä MARK toimistolla osoitteessa Vapaalantie 8, Vantaa

MARKin hallitus on päättänyt, että kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä, jota varten tarvittava linkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla hyvissä ajoin kokouspäivänä. MARKin hallitus toivoo mahdollisimman monen käyttävän hyväkseen mahdollisuutta osallistua kokoukseen etäyhteydellä. MARKin hallitus kuitenkin korostaa, että jokaisella jäsenellä on oikeus tulla kokouspaikalle.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Päätetään äänestys- ja vaalijärjestyksen hyväksymisestä, esitellään luonnos sääntömuutosehdotuksesta (käydään tästä lähetekeskustelu) ja kuullaan Nordean edustajan katsaus MARK sijoituksista. Kokousaineisto löytyy alla olevista liitteistä.

Toivomme ilmoittautumista kokoukseen viimeistään 22.4.20212
Kokouksen sujuvoittamiseksi ja etäosallistujien osallistumisen helpottamiseksi toivomme mahdollisia kysymyksiä ja kommentteja esityslistan asioihin jo ilmoittautumisen yhteydessä tai ennen kokousta sähköpostilla toimisto@markkinointiliitto.fi.

Toiminnanjohtaja Sanna Laakkio vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin sanna.laakkio@markkinointiliitto.fi, 045 110 8811.

Ystävällisin terveisin,
MARK Suomen Markkinointiliiton hallitus

Kokoukseen osallistujia pyydetään huomioimaan, että
* linkki etäkokoukseen lähetetään osallistujille sähköpostilla kokouspäivänä 26.4.
* MARK jäsenyys tarkistetaan kaikilta osallistujilta ennen kokouksen alkamista.
* mikäli jäsen osallistuu kokoukseen etänä ja hänellä on valtakirja toiselta äänivaltaiselta jäseneltä (yksi valtakirja/äänivaltainen jäsen), toivomme, että valtakirja lähetettäisiin sähköpostilla ennen kokouksen alkamista osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi