Miten pääset helposti liikkeelle Google Analytics 4:n kanssa?

Google Analytics 4:n käyttö on “pakollista” kesän jälkeen Google Analytics Universalin sammuessa. Tässä koulutuksessa perehdymme GA4:n käyttöliittymän oleellisimpiin toiminnallisuuksiin.

Käymme läpi seuraavat osa-alueet:

  1. Raportit
  2. Tutki
  3. Mainonta
  4. Määritykset

Koska Analyticsin käyttö muuttuu joiltakin osin merkittävästi, käytämme referenssinä myös Universal Analyticsin tuottamia näkymiä ja käymme läpi, mistä vastaavat tiedot löytyvät GA4:ssa.

Koulutus on käytännönläheinen ja etenemme pääosin Google Analyticsin käyttöliittymän kautta. Tämän takia on hyvä varautua seuraamaan koulutusta myös näytöllä näkyvän sisällön osalta.

Miksi osallistua?
Koulutuksen jälkeen olet valmis aloittamaan GA4:n käyttämisen omassa työssäsi – osana modernin markkinoijan työkalupakkia. Varaamme aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Kenelle?
Koulutus on suunniteltu markkinoinnin tekijöille, jotka hyödyntävät tai aikovat hyödyntää työssään Google Analyticsiä ja erityisesti sen tulevaa GA4-versiota.

Asiantuntija
Tomi Kaitarinne, Director – Business & Technology, Kuuki Marketing Lab

Tomi on yksi markkinointitoimisto Kuuki Marketing Labin perustajista. Ennen Kuukia Tomi oli titteliltään kenties Suomen ensimmäinen ”digital strategist”. Työssään Tomi operoi teknologioiden ja markkinoinnin välimaastossa. Yksi tähän välimaastoon osuva aihe on Google Analytics, josta Tomilla on pitkä kokemus sekä asiakkaiden kanssa että kouluttajana.

Aika
Tiistai 14.2.2023 klo 13.00-16.00

Kesto
Koulutus 2,5 h + loppukeskustelu 0,5 h

Paikka
Verkkokoulutus, käytämme ZOOM-alustaa.
Koulutus on vuorovaikutteinen ja voit esittää kysymyksiä asiantuntijalle.

Materiaali & tallenne
Koulutuksesta tehdään tallenne – saat sen sekä kouluttajan laatiman materiaalin käyttöösi muutaman päivän sisällä.

Vinkki!
Premium-jäsenenä osallistut maksutta ja pääset katsomaan kaikkia MARKin koulutustallenteita ympäri vuoden. Voit päivittää nykyisen jäsenyytesi Premiumiin milloin vain.

Hinta
• Jäsenet 72,50 € + alv 24 %
• Ei-jäsenet 145 € + alv 24 %
• Premium-jäsenille maksuton

Peruutusehdot
Mikäli olet ilmoittautunut koulutukseen, mutta et pääse osallistumaan, voimme siirtää paikan toiselle henkilölle. Ilmoita siirrosta viimeistään ma 13.2.2023. Jos peruutat ilmoittautumisen 13.2.2023 jälkeen, perimme peruutusmaksun 50 € + alv 24 %. Mikäli et peruuta ilmoittautumista etukäteen etkä osallistu koulutukseen, perimme koko osallistumismaksun. Ota muutoksissa yhteyttä: toimisto@markkinointiliitto.fi

99% jäsenistämme suosittelee meitä, liity nyt mukaan!
Lunasta itsellesi vuoden 2023 MARK-jäsenyys ja varmista paikkasi markkinoinnin huipputapahtumissa.
Lue lisää jäsenyyden eduista

Premium-jäsenenä katsot koulutustallenteita rajoituksetta. Päivitä jäsenyytesi

Katso webinaaritallenne: Ota haltuun Google Analytics 4