Näin rakennat sivustollesi hakukoneoptimoinnin prosessin

Tämä intensiivikoulutus on konkreettinen läpileikkaus hakukoneoptimoinnin maailmaan. Käymme läpi, miten hakukoneet toimivat ja mitä itse kukin voi tehdä oman hakukonenäkyvyyden kehittämiseksi. Oli sitten kyse:

  • avainsanojen valinnasta
  • sivuston teknisestä kehittämisestä
  • tai sisällöntuotannosta.

Käytännönläheinen koulutus antaa sinulle vankat eväät lähteä kehittämään omaa sivustoasi. Vaikka lähtökohtana on ensisijaisesti miettiä asioita hakukonenäkyvyyden kannalta, huomaat, miten monet toimenpiteet parantavat myös käyttäjäkokemusta ja sivuston konversiotehokkuutta.

Miksi osallistua?
Koulutus lisää ymmärrystäsi hakukoneoptimoinnin työvälineistä, prosesseista ja reunaehdoista 2020-luvulla. Käymme teoreettiset asiat läpi myös tosielämän esimerkkien kautta. Koulutuksen jälkeen pystyt priorisoimaan ja aloittamaan työt hakukonenäkyvyyden kehittämiseksi.

Kenelle?
Saat eniten hyötyä irti, jos työtehtäviisi kuuluu verkkosivujen kehittäminen markkinoinnin, myynnin tai koko liiketoiminnan näkökulmasta.

Kouluttaja
Tomi Kaitarinne, Director – Business & Technology, Kuuki Marketing Lab

Tomi on yksi markkinointitoimisto Kuuki Marketing Labin perustajista. Ennen Kuuki Marketing Labia Tomi oli kenties Suomen ensimmäinen ”digital strategist” titteliltään. Työssään Tomi operoi teknologioiden ja markkinoinnin välimaastossa.

Aika
Tiistai 24.5.2022 klo 13.00-15.30
(Huom! Jos loppukeskustelua syntyy, varaamme sille aikaa klo 16.00 asti. Itse koulutusosuus päättyy klo 15.30 mennessä.)

Kesto
2,5 h + loppukeskustelu

Paikka
Verkkokoulutus, käytämme ZOOM-alustaa.
Koulutus on vuorovaikutteinen ja voit esittää kysymyksiä asiantuntijalle.

Tallenne
Koulutuksesta tehdään tallenne, jonka saat käyttöösi.
Premium-jäsenenä pääset katsomaan kaikkia koulutustallenteita läpi vuoden.

Hinta
Jäsenet 64,50 € + alv 24 %
Ei-jäsenet 129 € + alv 24 %
Premium-jäsenille maksuton (voit päivittää nykyisen jäsenyytesi Premiumiin)

Peruutusehdot
Mikäli olet ilmoittautunut koulutukseen, mutta et pääse osallistumaan, voimme siirtää paikan toiselle henkilölle. Ilmoita siirrosta viimeistään 23.5.2022. Jos peruutat ilmoittautumisen 23.5.2022 jälkeen, peritään peruutusmaksu 50 € + alv 24 %. Mikäli et peruuta ilmoittautumista etukäteen etkä osallistu koulutukseen, peritään koko osallistumismaksu. Ota muutoksissa yhteyttä: toimisto@markkinointiliitto.fi

Jäsenyys kannattaa aina
MARKin jäsenenä osallistut kaikkiin tapahtumiimme joko maksutta tai etuhintaan jäsenyydestäsi riippuen. Saat lisäksi alan huippuosaajien sisältöpankin käyttöösi, josta voit hyödyntää jo yli 100 tallennetta.
Lue lisää eduistamme

Premium-jäsenenä katsot koulutustallenteita rajoituksetta. Päivitä jäsenyytesi

Tai osta koulutustallenne täältä 

Katso webinaaritallenne: Hakukoneoptimoinnin rakennuselementit