Työkalut, taikatemput ja tulokset

Mihin kaikkiin markkinoinnin tehtäviin tekoälyä voidaan hyödyntää, mihin se soveltuu parhaiten ja miten eri työkalut toimivat? Tähän koulutukseen uskaltaa tulla niin kokematon kuin jo vähän tekoälyn kanssa työskennellytkin!

Koulutuksen kolme moduulia:

  1. Päätyökalut markkinoijalle
  2. Promptaus ja tekoälyn käyttökohteet
  3. Markkinoinnin suunnittelu ja sisällöntuotanto

Miksi osallistua?
Opit, miten voit hyödyntää tekoälyä markkinoinnissa eri työkalujen avulla. Pääset konkreettisesti kokeilemaan promptausta ja tekemään käytännöllisiä harjoituksia, joita voit soveltaa suoraan omaan työhösi.

Kenelle?
Tapahtuma on suunniteltu ensisijaisesti markkinoinnin asiantuntijoille. Sisällöstä on hyötyä niin markkinoinnin tekijöille, tiimeille kuin johdolle. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä.

Asiantuntija
Jonna Muurinen, toimitusjohtaja, Markkinointitoimisto Kuulu Oy

Jonna Muurisella on 24 vuoden kokemus markkinoinnista. Markkinointitoimisto Kuulun hän perusti yli 10 vuotta sitten yksin, ja nykyisin se toimii Oulussa ja Helsingissä työllistäen parisenkymmentä markkinoinnin ammattilaista. Muurinen kouluttaa ja konsultoi pari tuhatta markkinoinnin ja myynnin tekijää vuosittain. Viimeisen vuoden ajan hän on keskittynyt täysin tekoälykoulutuksiin.

Aika
Tiistai 26.3.2024 klo 13.00-16.00

Kesto
Koulutus 2,5 h + loppukeskustelu 0,5 h

Paikka
Verkkokoulutus, käytämme ZOOM-alustaa.
Koulutus on vuorovaikutteinen ja voit esittää kysymyksiä asiantuntijalle.

Materiaali & tallenne
Koulutuksesta tehdään tallenne – saat sen sekä kouluttajan laatiman materiaalin käyttöösi muutaman päivän sisällä.

Vinkki!
Premium-jäsenenä osallistut maksutta ja pääset katsomaan kaikkia MARKin koulutustallenteita ympäri vuoden. Voit päivittää nykyisen jäsenyytesi Premiumiin milloin vain.

Hinta
• Jäsenet 99 € (sis. alv 24 %)
• Ei-jäsenet 199 € (sis. alv. 24 %)
• Premium-jäsenille maksuton

Peruutusehdot
Jos et pääse osallistumaan, voimme siirtää paikan maksutta toiselle henkilölle. Ilmoita siirrosta viimeistään koulutusta edellisenä arkipäivänä. Mikäli peruutat osallistumisesi alle 7 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli et peruuta osallistumistasi etukäteen etkä osallistu koulutukseen, perimme koko osallistumismaksun. Verkkokaupan sopimusehdot löydät täältä. Ota tarvittaessa yhteyttä: toimisto@markkinointiliitto.fi 

Liity jäseneksi ja lunasta etusi heti!
Liittymällä MARKin jäseneksi pääset mukaan tähän koulutukseen etuhintaan ja varmistat paikkasi myös tulevissa tapahtumissamme. Saat lisäksi MARK me -sisältöpalvelun heti käyttöösi.
Lue lisää jäsenyyden eduista