Vastuullisuusmarkkinoinnin sparrausiltapäivä

Tuntuuko vastuullisuusteema ja sen markkinointi haastavalta? Et saa organisaatiolta riittävästi tukea ja  näkemystä, jotta voisit tehdä työsi hyvin? Tai et uskalla markkinoida vastuullisuustekoja viherpesukohun pelossa? Minkä asioiden kanssa muut kamppailevat ja miten he ovat niitä ratkoneet?

Tule keskustelemaan ja oppimaan aiheesta vertaissparraushengessä! Miten lähteä liikkeelle tai saavuttaa aitoa kilpailuetua vastuullisuustyön esiintuomisella? 

Järjestämme jäsenille iltapäivän live-tapahtuman vastuullisuusmarkkinointitoimisto Susta Partnersin kanssa. Keskustelun alustuksena käydään läpi tuoreen markkinoinnin alan toimialakyselyn tuloksia vastuullisuusviestintään liittyen, sekä muutamia asioita yleisesti vastuullisuudesta ja merkityksestä. 

Tapahtumassa pääset

  • kuulemaan asiantuntijoiden alustuksen aiheeseen
  • keskustelemaan ja pohtimaan aihetta vertaistesi parissa
  • verkostoitumaan samojen aiheiden parissa painivien kanssa
  • kuulemaan ja saamaan konkreettisia työkaluja vastuullisuusmarkkinoinnin edistämiseen

Kenelle?
Saat tilaisuudesta eniten irti mikäli vastuullisuusmarkkinointi on sinulle ajankohtaista juuri nyt.

Tilaisuus on tarkoitettu vain MARKin jäsenille. Jos et ole vielä MARKin jäsen ja haluat mukaan tapahtumaan, liity täällä jäseneksi heti tapahtumaan ilmoittautumisen jälkeen. Jäsenyydet alkaen 75 €/vuosi.

Ilmoittauduthan 22.5. mennessä. Tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäistä osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli et pääsekään paikalle, ilmoitathan peruutuksestasi toimisto@markkinointiliitto.fi  jolloin jonosta seuraava pääsee osallistumaan.  Mikäli et pääse paikalle etkä peru osallistumistasi, perimme 50 € maksun. Tapahtuma toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 15 henkilöä.

Asiantuntijoina ja keskustelujen fasilitaattoreina
Suvi Johansson, Susta Partnersin perustaja
Markkinoinnin, kasvun ja muutosjohtamisen ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Hän on Susta Partnersin kanssaperustaja sekä tekee hallitustyötä useissa eri yrityksissä. Lisäksi Suvi opiskelee vastuullisuusopintoja Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Suvin sydäntä lähellä on muutos kohti vastuullisuutta sekä sen vaikutus liiketoiminnan tuloksellisuuteen.

Marika Siniaalto, Susta Partnersin perustaja & MARKin hallituksen puheenjohtaja
Markkinoinnin, johtamisen ja yrittämisen ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Hän on Susta Partersin kanssaperustaja  ja markkinointitoimisto Grapevinen aktiivinen omistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Marika vaikuttaa alan tulevaisuuteen MARKin hallituksen puheenjohtajana.

Tapahtuman hostina MARKilta toiminnanjohtaja Sanna Laakkio.

Aika
Tiistai 28.5.2024 klo 14-17
Klo 13.30 alkaen tarjolla kahvia, teetä ja hedelmiä

Paikka
MARKin toimisto, Itälahdenkatu 22 B, Lauttasaari, Helsinki
Paikan päälle pääsee helposti julkisilla. Autoileville  löytyy parkkipaikkoja runsaasti toimiston läheltä.

Hinta
Tapahtuma on maksuton.