Tule mukaan haastamaan omia ajatuksiasi!

Pärjätäksemme kiihtyvällä vauhdilla tulevan tietotulvan ja jatkuvan muutoksen keskellä tarvitsemme entistä parempia vuorovaikutustaitoja ja halua sparrata niin omaa kuin toisen ajattelua. Haastaminen on yksi keskeisimpiä taitoja auttaa toista tai itseä pysähtymään ajattelunsa äärelle. Haastamisen tavoitteena on siis kasvu ja kehittyminen – ei toisen ajatusten alas ampuminen.

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat olla parempia ajatuksia kehittävässä vuorovaikutuksessa. Valmennuksen aikana opit tunnistamaan 10 eritasoista haastamisen tapaa ja kokeilet niistä vähintään yhtä. Kyllä, luit oikein! Teemme pariharjoituksen, jossa testaat parisi kanssa yhtä haastamisen muotoa.

Haastamista voi tehdä hyvin monin tavoin. Mitä vahvempaa haastamisen muotoa käytetään, se aktivoi samalla myös erilaisia tunteita. Tämä on hyvä asia, koska tunteet toimivat toimintamme moottoreina.

Haastamisen taidosta on hyötyä johtamisessa, myynti- ja asiakastyössä sekä itseasiassa vähäkään syvemmissä keskusteluissa olivatpa ne sitten työ- tai kaverikeskusteluja.

Valmentajana on Marjut Alatalo, BoMentis, Coaching House. Marjutilla on yli 25 vuoden kokemus johtamisesta ja 15 vuoden kokemus valmentamisesta. Hän on myös yksi Valmentava Mentorointi -kirjan kirjoittajista. 

Aika
Torstai 10.9.2020 klo 17.00-18.00

Paikka
Webinaari

Hinta
• MARKin jäsenille webinaari on maksuton
• Muille osallistujille osallistumismaksu on 129 €, joka laskutetaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen viimeistään 8.9. mennessä.

MARK jäsenyys
MARKin jäseneksi voi liittyä jokainen markkinoinnista ja sen ilmiöistä kiinnostunut – ammattiin katsomatta, uran joka vaiheessa. Liity nyt, niin pääset osallistumaan tapahtumiimme. Tutustu lisää