Keynote-puheenvuorossa Alf Rehn: Miten tehdä uudesta ajattelusta arkista ja jatkuvaa?

Kaikki ovat valmiita toteamaan, että luovuus on tärkeää, ja kivaa, ja tärkeää, ja… niin. On helppoa puhua luovuudesta, mutta mitä luovuus oikeastaan vaatii? Luovuusprofessori Alf Rehn puhuu siitä, miten usein väheksymme sitä työtä, minkä luovuus vaatii – ymmärtämättä, että teemme näin.

Webinaarissa kuulemme, miten luovuus vaatii kovaa työtä, miten helposti jäämme ”luovuus-satujen” pauloihin ja miten elää aidon luovuuden kanssa. Lupaamatta helppoja kikkoja tai oikoteitä, Alf paneutuu luovan työn aitoihin haasteisiin ja siihen, miten jokainen meistä voi kehittyä – jos vain on valmis. Webinaari haastaa meitä kaikkia katsomaan omaa luovuusmatkaamme kriittisesti, mutta kannustavasti.

Webinaari saa sinut pohtimaan:

  • Tiedätkö, miten luova olet tai miten luova voisit olla?
  • Miten paljon olet luovuus-myyttien pauloissa, ja mitä voisit saada aikaan, jos menisit niiden tuolle puolen?

Kenelle?
Kaikille, jotka kokevat, että eivät täysin ymmärrä omaa luovuuttaan ja haluavat kehittää sitä. Tässä webinaarissa Alf haastaa sinut pohtimaan omaa luovuuttasi kriittisesti, mutta kannustavasti!

Tapahtuma on osa Luova työelämä 2030 -hanketta, jossa tutkitaan, millaista luovuutta suomalaisesta työelämästä löytyy, millaista tarvitaan ja miten sitä saadaan lisättyä. Mittaa oma luovuuden suorituskykysi www.luovuusindeksi.fi.

Asiantuntija
Alf Rehn, innovaation, designin ja johtamisen professori, University of Southern Denmark

Alf Rehn on kirjailija, kolumnisti ja johtamisen professori. Hän on yksi tämän päivän mielenkiintoisimmista äänistä liike-elämässä – niin kansainvälisesti kuin Suomessakin. Brittiläinen lehti Times on tituleerannut Alfin ”tulevaisuuden tähdeksi”. Thinkers 50 -sivusto on listannut hänet ainoana suomalaisena ”Tulevaisuuden bisnesajattelijoiden” joukkoon.

Aika
Torstai 2.6.2022 klo 10.00-11.00
(Huom! Jos loppukeskustelua syntyy, varaamme sille aikaa klo 11.15 asti.)

Paikka
Webinaari – voit osallistua etänä tietokoneeltasi tai mobiilisti. Käytämme ZOOM-alustaa.

Hinta
Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa!

Markkinointiliiton jäsenyys
Liity MARKin jäseneksi ja varmista eturivin paikkasi markkinoinnin huipputapahtumissa.
Lue lisää eduistamme