Radikaalilla luovuudella uudistetaan ihmisten, organisaatioiden ja toimialojen toimintatapoja – rohkeasti ja rajoja rikkoen

Maailmastamme on tullut turbulentti, yllätyksiä täynnä oleva ja vaikeasti ennustettava. Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä luovista työskentelytaidoista on tullut yhä tärkeämpiä alalla kuin alalla, kun joudumme luomaan uusia toimintatapoja uusissa tilanteissa.

Muutosvoima kohti tulevaisuudenkestävää maailmaa

Radikaalilla luovuudella tarkoitetaan Aalto-yliopistossa rohkeaa uudistamista, joka muuttaa perustavanlaatuisella tavalla ihmisten, organisaatioiden, toimialojen tai yhteiskuntien toimintatapoja. Tule kuulemaan, miten muutoksesta tehdään vahvuus!

Käymme läpi:

  • Miten työelämä tulee muuttumaan?
  • Miten luovuutta voi kehittää?
  • Miten ryhdyn aktiiviseksi toimijaksi muutoksessa?
  • Mitä on ”radikaali luovuus” ja kuinka se näyttäytyy Aalto-yliopiston arjessa?

Kenelle?
Webinaari sopii parhaiten markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä työskenteleville sekä kaikille, joilla on kehittämismyönteinen ja avoin mieli.

Asiantuntija
Riikka Mäkikoskela, Head of Radical Creativity, Aalto-yliopisto

Riikka on vetänyt radikaalin luovuuden kehitysaluetta Aallossa vuodesta 2021 alkaen. Aiemmin hän on toiminut mm. Kuvataidekoulujen liiton toiminnanjohtajana sekä tutkijana ja opettajana Aallossa. Tohtoriksi hän valmistui Aalto-yliopiston Taiteen laitokselta vuonna 2015.

Aalto-yliopisto on uudistamisen eturintamassa, jossa radikaali luovuus on toiminnan vahvuus ja yksi strategian läpileikkaavista teemoista. Lähtokohtana on, että jokainen aaltolainen on luova ja päämääränä, että jokaisella aaltolaisella on tulevaisuuden taidot.

Aika
Torstai 8.6.2023 klo 10.00-10.45

Paikka
Webinaari – voit osallistua etänä tietokoneeltasi tai mobiilisti. Käytämme ZOOM-alustaa.

Hinta
• MARKin jäsenille webinaari on maksuton.
• Muille osallistujille osallistumismaksu on 145 € + alv. 24 %. Maksu laskutetaan.

Jäsenyys kannattaa aina
Saat tämän tapahtuman hinnalla (145 €) koko vuoden MARK-jäsenyyden ja pääset heti maksutta kaikkiin webinaareihimme. Liity nyt mukaan!

Katso webinaaritallenne: Radikaali luovuus