Ota tuottavuusloikka tekoälyn avulla

Tekoäly tehostaa työntekoasi massiivisesti, kunhan vain tiedät, miten voit hyödyntää sitä. Vaikka et olisi päässyt asian kanssa edes alkuun, vielä ei ole liian myöhäistä. Tekoälyä käyttävät kuitenkin etenevät sen kanssa koko ajan – älä siis päästä kilpailijoitasi ohi, vaan tule poimimaan vinkit omaan arkeesi!

Käymme läpi:

  • Päätyökalut markkinoijalle
  • Maksullisen ja ilmaisen ChatGPT:n erot
  • Tekoälyn käyttökohteet

Palaute webinaarista
”Ihan täysi kymppi, sisältö, kokonaisuus, kaikki. Tätä olisi voinut kuunnella muutaman tunnin lisää. Jonna oli esiintyjänä erinomainen! Ei tylsää sekuntiakaan joukossa tässä webinaarissa. Erinomaisesti koostettu sisältö ja sen esitys.”

”Webinaari yllätti positiivisesti. Sisältö oli ymmärrettävä ja hyödyllinen. Puhuja erittäin selkeä ja miellyttävä.”

”Erittäin hyvä kokonaisuus: Oli valittu riittävän selkeä näkökulma, jotta sisältö pysyi tiiviinä ja informatiivisena.”

Miksi osallistua?
Tarjoamme sinulle käytännön neuvoja ja inspiroivia esimerkkejä tekoälyn käyttöönoton aloittamiseen. Emme vain esittele tekoälyn olemassaoloa, vaan kerromme konkretian kera, miten voit hyödyntää sitä markkinoinnissa.

Kenelle?
Tapahtuma on suunniteltu ensisijaisesti markkinoinnin asiantuntijoille. Sisällöstä on hyötyä niin markkinoinnin tekijöille, tiimeille kuin johdolle.

Asiantuntija
Jonna Muurinen, toimitusjohtaja, Markkinointitoimisto Kuulu Oy

Jonna Muurisella on 24 vuoden kokemus markkinoinnista. Markkinointitoimisto Kuulun hän perusti yli 10 vuotta sitten yksin, ja nykyisin se toimii Oulussa ja Helsingissä työllistäen parisenkymmentä markkinoinnin ammattilaista. Muurinen kouluttaa ja konsultoi pari tuhatta markkinoinnin ja myynnin tekijää vuosittain. Viimeisen vuoden ajan hän on keskittynyt täysin tekoälykoulutuksiin.

Aika
Torstai 29.2.2024 klo 10.00-11.15

Paikka
Webinaari – voit osallistua etänä tietokoneeltasi tai mobiilisti. Käytämme ZOOM-alustaa.

Hinta
Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa!

Jäseneksi?
MARKin jäsenenä saat viikoittain webinaarin ajankohtaisesta aiheesta sekä alan huippuasiantuntijoiden sisältöpankin heti käyttöösi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Tutustu jäsenyyteen

 

KATSO TALLENNE