Rekisteröi iskulause

Iskulausehakemusten käsittelystä vastaa Iskulausetoimikunta, jonka kokemus mainonnasta on vankka ja monipuolinen. Iskulausetoimikunnan kokouksia pidetään säännöllisesti, joten hakemus ei jää pitkäksi aikaa odottamaan toimintaa.
Toimikunnan puheenjohtajana toimii lakimies Tuula Sario, varapuheenjohtajana brändijohtaja Jussi Hirvelä ja jäseninä toimitusjohtaja Vesa Huhtanen, toimitusjohtaja Eeva-Liisa Ylälahti, copywriter Mariitta Hämäläinen, Merja Peltonen ja päätoimittaja Taina Parviainen. Toimikunnan sihteerinä on MARKin projektipäällikkö Pirjo Maunula.

Tällä hakemuksella voit lähettää iskulauseesi toimikunnan käsiteltäväksi:

    MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

    MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

    Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme