Make your MARK

Kultajyvä

Kultajyvä® -kilpailu on järjestetty vuosina 1966-2016. Kultajyvä on ollut kiteyttämiskisa, jonka tarkoituksena oli nostaa esiin ja palkita parhaita suomalaisia ilmoituksia ja julisteita. Jyvät akanoista erotteli vuosittain vaihtuva tuomaristo, joka koostui mainos-, media- ja markkinointialan ammattilaisista. Kilpailussa on vuosien varrella palkittu Kultajyvällä ja Hopeajyvällä rautaisen luovaa ajattelua ja timanttista toteutusta. Rautajyvä palkinto annettiin vuosittain yleisöäänestyksen voittajalle, jonka valitsivat Kärkimedia-lehtien paneelit eri puolilla Suomea.

 

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme