”Menestyäkseen työelämässä on meidän jokaisen pidettävä huoli omasta työmarkkina-arvostamme. Nykyajan työ pakottaa meidät kaikki uudistamaan johtamistapaamme, niin itsemme johtamista kuin organisaatioiden, tiimien ja tiimityön osalta. ”Tiimit” muodostuvat yhä enenevässä määrin osaamistarpeiden, ei enää niinkään organisaatiorakenteiden mukaan”, toteaa huhtikuun valmentaja Executive Coach Marjut Alatalo.

Marjutilla on yli 25 vuoden kokemus johtamisesta ja 15 vuoden kokemus valmentamisesta. Hän on myös yksi ”Valmentava mentorointi” -kirjan kirjoittajista.

”Marjut on ammattitaitoinen ja inspiroiva esiintyjä. Hän toimi juuri niinkuin opetti, iso kiitos siitä. Tykkäsin erityisesti hänen esitystavastaan ja siitä, että oltiin jalat maassa ihan ruohonjuuritasolla esimerkein yms. Pidin myös siitä, että Marjut antoi itsensä kokonaisena esitykseensä – pidän siitä, että elämän ja ihmisten keskeneräisyys sallitaan”, toteavat Marjutin valmennuksessa olleet osallistujat.

BoMentis on valmentavan otteen kylväjä. BoMentis valmentaa johtoryhmiä ja esimiehiä sekä auttaa organisaatioita valmentavan kulttuurin kehittämisesssä.

MARK webinaari: Opi haastamaan!
Ke 29.4. klo 10.00 – 11.00