Puhtaamman saariston puolesta

Aloimme keväällä suunnittelemaan Pidä Saaristo Siistinä ry:lle (PSS ry) tehtävää projektiamme. Autamme pro bonona PSS ry:tä jäsenyyden hinnoittelussa.

Hinnoittelua lähestymme ryhmällemme tyypillisellä tavalla eli tutkimuksella. Työmme on jo hyvässä vauhdissa – tutkimus on suunniteltu ja tiedonkeruu starttaa tammikuussa. Testaamme eri konsepteja ideoiden ja konseptien testaukseen erikoistuneella Cambri -työkalulla. Sen avulla saamme selville mm. sopivan hintatason ja sen mitä hinta sisältää. Julkaisemme kyselyn myös MARKin uutiskirjeessä, joten tekin pääsette vastaamaan!

– Odotamme innolla tutkimuksen tuloksia. Meillä on pitkään ollut vain yksi vaihtoehto jäsenyydelle ja se ei aina taivu kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Uskomme, että tutkimuksesta on paljon apua meille, PSS ry:n viestintäpäällikkö Nora Forsman kertoo.

Jos projekti ja hinnoittelu kiinnostavat, tervetuloa porukkaan!

  • Seuraava Teams-palaveri on to 28.1.2021

Laita viestiä Outille tai Essille, niin lähetämme sinulle linkin palaveriin.

MARK hinnoitteluryhmä
Essi, Outi, Pia, Minna, Aku, Perttu ja Anna

MARK hinnoitteluryhmä tekee pro bono -työtä valituille hyväntekeväisyyskohteille yhteisen hyvän ja paremman hinnoittelun edistämiseksi. Ryhmän tavoitteena on lisätä hinnoitteluosaamista ja -tietoutta markkinoinnin näkökulmasta.

Kirjoittaja
Essi Hyyppä