MARK Aamuteema torstaina 2.10. klo 9.00-11.30
Mainostoimisto MBE, Vesijärvenkatu 25 b, Lahti

Euroopan komission varapresidentti Neelie Kroes totesi puheessaan kesäkuussa: ”Digitaalisia palveluja hyödyntävät pk-yritykset kasvavat kaksi kertaa muita nopeammin, ne vievät kaksi kertaa muita enemmän ja ne luovat kaksinkertaisen määrän työpaikkoja”.

Tämä on hyvä viesti myös meille suomalaisille, helmikuussa julkaistun Suomen Digibarometri 2014 mukaan meillä on erinomaiset edellytykset pärjätä tässä kilpailussa. Mutta edellytyksiinsä nähden suomalaiset yritykset alisuoriutuvat rankasti: putoamme vertailussa 22 maan joukossa aivan kärjestä sijalle 17 – vähän Venäjän jälkeen.

Miksi? Mistä kiikastaa?

Esiintyjänä on Tuomo Luoma, hallituksen puheenjohtaja, Verkkoteollisuus ry
Tuomo Luoma avaa Suomen talouden tilannetta ja kilpailukykyä globaalissa kontekstissa. Miten digitalisoituminen vaikuttaa siihen, mitä digitalisaatio ja globalisaatio tuovat tullessaan? Miten asemoidumme digitaalisena toimijana? Mitä maailmalla tapahtuu? Mitä se vaikuttaa Suomeen? Miksi menestymme tai emme menesty? Mitä sitten pitäisi tehdä (toisin)?

Tuomo Luomalla on yli 25 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Hän on työskennellyt mm. Razorfish Helsinki Oy:n toimitusjohtajana, Benefonin myynti- ja markkinointijohtajana sekä Trainers’ House Oy:n toimitusjohtajana.
Hänen erityisosaamistaan on erityisesti, kuinka hyödynnetään uusia digitaalisia mahdollisuuksia perinteisissä yrityksissä, miten johdetaan ja motivoidaan työntekijöitä 2010-luvun menetelmin ja rakennetaan moderni asiakaslähtöinen yrityskulttuuri.

Tilaisuus on maksuton MARK:in jäsenille. Aamukahvitarjoilu. Osallistujamäärä on rajattu.

Ilmoittautuminen viimeistään 26.9. mennessä.