Vaikuttajamarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa yrityksen kannalta keskeiset kohderyhmät ja vaikuttaa heidän asenteisiinsa, tietoihinsa tai ostokäyttäytymiseensä aidosti kiinnostavien henkilöiden ja tarinoiden kautta.

Tule kuulemaan vaikuttajamarkkinoinnin ajankohtaisista ilmiöistä MARK klinikalle, jonka alustaa Inna-Pirjetta Lahti, Head of Inspiration, CEO, PING Helsinki.

AIKA
Tiistaina 21.4.2020 klo 9.00 – 11.00
Aamukahvi on tarjolla klo 8.45, ohjelmaosuus alkaa klo 9.00.

PAIKKA
MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, 4.krs, Helsinki

HINTA

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen viimeistään 15.4.2020 mennessä.

PERUUTUS
Mikäli osallistuminen peruutetaan 15.4.2020 tai sen jälkeen, peritään sekä MARKin jäseneltä että ei-jäseneltä peruutusmaksuna 60 €. Peruutukset pyydetään tekemään osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi