SKILLVILLE

Ei auta sitku markkinoilla. Eikä mutkukaan. Mutta me autamme! Skillville on markkinointimentorisi verkossa.

Me skillvilleläiset uskomme, että mitä et vielä osaa, on opeteltavissa ja että oppimisen ei tarvitse olla kauhean raskasta ja aikaa vievää. Siksi olemme ottaneet asiaksemme tehdä uuden tiedon omaksumisesta simppeliä, hauskaa, monipuolista ja jopa viihdyttävää.
Skillville on aika-, paikka- ja päätelaiteriippumaton oppimisympäristö. Tarjoamme  innostavan ja laadukkaan sisällön kautta oppimiskokemuksen, joka mahdollistaa opitun siirtämisen arkeen pienissä annoksissa, samantien. Skillvillen kurssit pohjautuvat mikro-oppimiseen ja yhden osan läpikäyminen vie sinulta noin 20 minuuttia aikaa. Näihin kursseihin löydät siis varmasti aikaa.

Kurssimme tarjoavat monipuolista sisältöä monessa muodossa: videona, tekstinä, tehtävinä, työkirjoina, linkkeinä jne. Opettajina toimivat alan ammattilaiset ja case-esimerkit ympäri maailmaa. Emme rummuta yhtä totuutta, vaan tarjoilemme relevantteja näkökulmia monesta ajankohtaisesta lähteestä. Usein sisältö on käytettävissä monessa muodossa, jotta voit valita juuri sinulle parhaimman tavan oppia.

MARK suosittelee: 8 oppituntia menestykseen – opi markkinoimaan ja johda myyntisi kasvuun
8-osainen verkkokurssi, jonka avulla opit tai palautat mieleesi helposti ne kivijalkatiedot ja -taidot, jotka 2020-luvulle siirryttäessä jokaisen myynti- ja/tai markkinointiroolissa toimivan tulisi sisäistää.
Tämä kurssi on MARKin suosittelema Back to Basics – sisältökokonaisuus. Kurssin hinnasta markkilaiset saavat 30 %:n alennuksen koodilla MARK. Tutustu tarkemmin kurssin sisältöön

Tutustu muihin kursseihimme ja liity joukkoon niin karkotetaan markkinointimöröt kertaheitolla!

Tilaa viikkokirjeemme

Liity Facebook-ryhmäämme