Vuoden Markkilainen

MARKissa on valittu Vuoden Markkilainen vuodesta 2008 lähtien. Tunnustuksen saajat ovat MARK-aktiiveja, jotka ovat omalla panoksellaan edistäneet yhdistyksen toimintaa ja olleet aktiivisesti mukana toiminnassa.

2017 Maarit Mattila

Maarit on positiivinen, aktiivinen ja rakentava – on hän sitten itse yleisössä tai tilaisuuden järjestäjänä. Markkinoinnin ammattilaisena Maaritilla on näkemyksellisyyttä, jonka hän tuo pöytään määrätietoisesti, mutta ilman ehdottomuutta. Hyvänä tiimipelaajana hän myös tekee sen, minkä lupaa. Maarit on MARK Viestintäryhmän puheenjohtaja.

2016 Minttu Murtomäki

Minttu on intohimoisesti alaan suhtautuva ja energinen asiakkuusjohtaja. Minttu on toiminut MARK Lahden puheenjohtajana vuodesta 2009 heittäytyen täydellä tarmollaan tähän tehtävään. MARK Lahti on Mintun johdolla edustanut näkyvästi markkinointiosaamista ja alan keskustelua

2015 Sami Särkelä

Sami on sympaattinen, ulospäin suuntautunut, joviaali, hyväntuulinen, diplomaattinen, hauska, positiivinen ja veikeä tekijämies. Sami hoitaa asiat niin kuin ne sovitaan ja tarpeen vaatiessa heittäytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sami on todellakin mahdollisuuksien tekijä ja tuottaja, joka tuntee media- ja markkinointialan. Sami on MARK Mediaryhmän puheenjohtajana luotsannut ryhmäänsä heittäytymään vuosittain Media Mäessä -tapahtuman toteuttamiseen täysin rinnoin.

2014 Roope Ruotsalainen

Roope Ruotsalainen on panostanut aktiivisesti energiaansa MARK Mediaryhmän toimintaan. Seurauksena mm. Media Mäessä -tapahtuman nousukiito uuteen uljaaseen kukoistukseensa. Roope on myös auttanut MARK:in toimistoa luomaan korkeatasoisia sisältöjä eri tapahtumiin. Lisäksi hän on omilla esiintymisillään edustanut kovan tason markkinointiosaamista ja kannustanut uusien asioiden omaksumiseen.
Roope ei ole kovassakaan kiireessä ja työpaineessa heittänyt MARK-hanskoja naulaan, vaan on vienyt asiat upeasti maaliin. Raudanlujan ammattilaisen lisäksi Roope on mukava mies!

2013 Teemu Kontkanen

MARK Savon puheenjohtajana pari viimeistä vuotta toiminut kuopiolainen yrittäjä, Mediateko Oy:n toimitusjohtaja Teemu Kontkanen, on valovoimainen ihmisten yhdistäjä ja MARK Savon sielu. Hän on todellinen dynamo, joka saa asiat tapahtumaan ja ihmiset liikkeelle. Teemu on yksi niistä henkilöistä, jotka uudelleen perustivat MARK Savon vuonna 2010. Ideoita ei Teemulta puutu ja hänen aivoituksinaan ovat syntyneet mm. Media Tekomäessä ja Media Tekomerellä tapahtumat.

2012 Rami Meling

Rami Meling on antanut aikaansa ja energiaansa antaumuksella MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmän toimintaan, ja lopputuloksena on ollut ajassa elävää ja ihmisiä puhuttelevaa ohjelmaa. Rami on positiivisella olemuksellaan kannustanut MARKin jäseniä aktiivisuuteen ja hyvään yhteistyöhön – ei pelkästään oman ryhmän sisällä vaan koko yhteisön jäsenten kesken. Rami työskentelee tuotepäällikkönä DMP:ssä.

2011 Peter Åkerlund

Peter Åkerlund on toiminut MARK Juristipiirin puheenjohtajana vuodesta 2007 alkaen. Peterin työpanos on ollut merkittävä markkinointijuridiikkaan liittyvien kysymysten esilletuomisessa mm. Juristipiirin kysymys- ja vastauspalstalla sekä juridiikkaan liittyvien tapahtumien järjestämisessä. Tällä toiminnalla on arvokas merkitys markkinointiammattilaisten osaamisen kehittämisessä.

2010 Carita Harju

Carita Harju on toiminut MARK Keski-Suomen puheenjohtajana dynaamisena innovaattorina paikallisen yritysmaailman ytimessä. Hän on kokoava voima projektissa kuin projektissa, esimerkkinä jokavuotinen Jyväskylän markkinointiviestinnän päivä ja uusi Sauna from Finland -konsepti. Caritan tapa heittäytyä ennakkoluulottomasti uuteen ja tuntemattomaan on ihailtava. Tuloksena on loistavia projekteja ja yleisön yhä suurempi kiinnostus markkinointia kohtaan Keski-Suomessa.

2009 DM-jaoston ASA-tiimi

DM-jaoston ASA-tiimi on järjestänyt Aamulla Suoraa Asiaa eli ASA-aamut jo vuodesta 1988 lähtien. Ajankohtaiset ja mielenkiintoiset teemat ja tiedot suora- ja asiakkuusmarkkinoinnista ovat kaikkien MARK:in jäsenten työssä tärkeässä ja keskeisessä roolissa. DM-jaoston ASA-tiimi on pystynyt uudistamaan ASA-konseptia siten, että kiinnostus aamuja kohtaan on noussut ja osallistujamäärät ovat kasvaneet. Tunnustuksen vastaanotti DM-jaoston puheenjohtaja Katja Lindqvist.

2008 Tomi Härmä

MARKin 80-vuotissynttäreillä tammikuun lopussa julkistettiin ensimmäistä kertaa Vuoden Markkilainen. Henkilön valinnassa painotettiin ansioita tämän päivän aktiivisessa MARKin toiminnassa sekä omaa asiantuntemusta yleisesti markkinointialalla. Tomi Härmä toimii aktiivisesti Mediajaoston johtokunnassa ja hänen ansiokseen on luettava lisäksi MARKin jäsentutkimuksen kehittäminen parin viimeisen vuoden ajalta. Tomi työskentelee Dagmar Oy:n strategia- ja tutkimusjohtajana.