Coaching LAB

Tarjoamme yhteistyössä Coaching Labin kanssa eri paikkakunnilla maksuttomia valmennuksia jäsenillemme. Kevään 2019 aika jäsenillemme on tarjolla mm. värityyppeihin pureutuva Itsetuntemus menestystekijänä -valmennus sekä Työelämän Coaching-taidot -valmennus. Kaikkien paikkakuntien tulevat valmennukset löydät Tapahtumat -sivultamme.

Coaching Lab tarjoaa myös Markkinointiliiton jäsenten yrityksille -10 % kolmen tunnin tiimi- / ryhmävalmennuksista kesäkuun 2019 loppuun asti. Lue lisää tarjouksesta!

Coaching Laboratorio® haastaa kasvamaan

Työhyvinvointi ja menestys ovat kaikkien vastuulla: johdon, esimiesten sekä työntekijöiden. Sparraamme näistä jokaista. Missiomme on kehittää tuottavia työyhteisöjä, joissa ihmiset voivat aidosti hyvin.

Valmennuksillamme on saatu heti – samana päivänä – näkyviä ja myös pitkäkestoisia muutoksia henkilökunnan työhyvinvoinnissa, itsensä johtamisessa, asenteissa, vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä.

Coaching LABin valmennuksista sanottua
”En ollut uskoa korviani ja silmiäni, miten tiimi alkoi heti valmennuksen jälkeen ottaa enemmän vastuuta työstään, ratkaista yhdessä haasteita ja panostaa rakentavaan vuorovaikutukseen. 30 hengen tiimin vetäjänä suosittelen Coaching LABin valmennusta. Kaksi kuukautta valmennuksesta ja opit ja oivallukset eivät selkeästi ole vieläkään unohtuneet!”

”Käytännönläheistä, konkreettista, huumorilla höystettyä, vuorovaikutteista valmennusta. Hyvin otettu huomioon aiheet, joita tilaajana olin ajatellut ja osattu niistä ajatuksista jalostaa juuri meidän tarpeisiin sopivaa valmennusta. Ohjaajan ollessa älykäs ja tunne-elämää oivaltava, oli sitä kaikkien helppo kuunnella ja työstää. Myös henkilökunnan tarpeita kuultiin ennen ja jälkeen valmennuksen ja valmennus palautteesta nousi selkeitä kipupisteitä, joiden selvittämistä voisi jatkaa.”

Haasteita, joissa voimme auttaa

 • Itsensä johtamisen puutteelliset taidot
 • Vuorovaikutustaidot
 • Työilmapiirin haasteet
 • Työtehtävien organisointi
 • Ajanhallinta
 • Work-Life tasapaino
 • Väsymys
 • Työhyvinvoinnin puute
 • Työyhteisötaitojen puute
 • Johtamisongelmat
 • Epäselvät pelisäännöt
 • Viestintäongelmat
 • Muutosprosessit
 • Epäonnistunut tiimiroolitus

Coaching LABin valmentajat ovat sertifioituja ammatticoacheja, ja meillä on valmennusosaamisen lisäksi vahvat näytöt liike-elämästä, johtamisesta, yrittämisestä, viestinnästä, myynnistä ja markkinoinnista. Olemme empaattisia, ja osaamme kohdata ihmiset oikealla tavalla organisaation kaikilla tasoilla.

Kuuden päävalmentajamme lisäksi reservissämme on yli 100 sertifioitua ammatticoachia, joten voimme toteuttaa isotkin valmennustarpeet 100 % toimitusvarmuudella. Fyysinen toimintasäteemme kattaa koko Suomen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Mira Silvonen, Business Coach, Coaching-taitojen kouluttaja, Group & Team Coaching Diploma®, Marketing Specialist
mira.silvonen@coachinglab.fi
+358405001072

www.coachinglab.fi
Facebook

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme